Bărbat mort, parțial dezbrăcat și mâncat de câini, găsit pe Centura Bucureștiului

Publicat: 27 01. 2022, 20:55
Actualizat: 27 01. 2022, 21:33
Un bărbat a fost descoperit mort, parțial dezbrăcat, lângă Cernica / Sursa foto: Shutterstock

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, joi seara, cu privire la faptul că pe Centura Capitalei, în zona Cernica, este un cadavru pe drum.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon și ai Serviciului de Investigații Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, se precizează în informarea IPJ Ilfov.

Polițiștii au găsit cadavrul parțial dezbrăcat, mâncat de câini, cu o parte din scalp lipsă.

Din primele verificări a rezultat că ar fi vorba despre un cetățean străin, migrant, care se ascundea sub un tir. În timpul mersului, bărbatul ar fi căzut de sub autovehicul, a fost grav rănit, apoi a decedat. Ulterior, a fost mâncat de câini.

Anchetatorii au anunțat Serviciul de Medicină Legală, care a trimis un echipaj pentru a ridica trupul, urmând să stabilească la autopsie cauzele decesului.

„Este vorba despre un cadavru al unei persoane de sex masculin. Din primele verificări s-a constatat că victima este dezbrăcată parțial, prezintă o leziune deschisă în zona capului și mai multe echimoze pe corp. Se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor decesului”, se precizează în informarea IPJ Ilfov.