Un bărbat a jefuit o bancă din Cluj Napoca. A furat 20000 lei

Publicat: 19 06. 2018, 01:38

Un bărbat cu fața acoperită a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca și, sub amenințare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit. Nicio persoană nu a fost rănită.

După vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au stabilit că bărbatul era înarmat cu un cuțit.

„Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de Poliție au fost mobilizate pe teren, în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă și celelalte date de interes pentru soluționarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului”, arată Poliția Cluj.

Semnalmentele bărbatului sunt: circa 1,80 – 1,85 metri, vârstă aproximativă 25-30 de ani, constituție atletică, păr ușor grizonat, tuns scurt, ten ușor măsliniu. Autorul purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi.

Surse din Poliție au declarat pentru Mediafax că bărbatul a reușit să fure 20.000 de lei. Banca Transilvania a confirmat incidentul și a precizat că banii sustrași sunt asigurați.

„La Agenția BT Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca a avut loc astăzi un jaf în urma căruia a fost sustrasă o sumă de bani. Nicio persoană nu a fost rănită, iar banii sunt asigurați. Banca Transilvania acordă È‹ntregul suport autorităților care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în comunicatul băncii.