Un bărbat a murit în arestul Poliției Capitalei, după câteva zile de greva foamei

Publicat: 17 07. 2012, 12:30
Actualizat: 17 07. 2012, 14:03

Un bărbat care fusese arestat pentru furt din societăți comerciale a murit, marți dimineață, în arestul Poliției Capitalei, după ce timp de o săptămână a fost în greva foamei, cazul fiind cercetat de procurorii Parchetului Capitalei.

După ce a fost arestat preventiv, bărbatul a fost dus în arestul Secției 5 din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX surse din poliție.

În 11 iulie, când bărbatul a anunțat că va intra în greva foamei, a fost transferat în arestul Poliției Capitalei, pentru a fi supravegheat medical. Aflat în refuz de hrană de o săptămână, bărbatul a decedat marți dimineață. Acesta anunțase anterior că nu se simte bine, au precizat sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat pentru MEDIAFAX că procurori din Parchetul Capitalei și polițiști fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului.

„În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului București și lucrători ai Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului, cadavrul bărbatului fiind transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie”, a spus Alexandru Niculae.