Un bărbat a scos un briceag la medicii Institului Inimii din Cluj. Agresorul a fost transportat la Psihiatrie

Publicat: 23 02. 2014, 15:37
Actualizat: 06 02. 2019, 06:09

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Carmen Jucan, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că polițiștii au fost sesizați, sâmbătă seară, că la o unitate medicală din centrul municipiului Cluj-Napoca se află un bărbat recalcitrant, în vârstă de 69 de ani.

„A intervenit o patrulă a Serviciului de Acțiune Specială care se afla cel mai aproape de locul incidentului și care a constatat că lucrurile se calmaseră, dar s-a găsit asupra bărbatului, în buzunar, un obiect tăietor de mici dimensiuni, un briceag. Persoana respectivă a fost transportată la Clinica de Neuropsihiatrie. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili care au fost cauzele incidentului”, a spus Jucan.

Managerul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu”, Adrian Molnar, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul se afla, probabil, în sevraj alcoolic.

„Am vorbit cu colegii care au fost de gardă și care au spus că un bărbat internat de două zile ar fi luat-o razna, a scos un briceag, pe care însă nu l-a deschis, și s-a sunat la 112, să fie transportat de o ambulanță la Psihiatrie. Era, probabil, în sevraj alcoolic”, a spus Molnar.