Un bărbat din Ucraina a locuit mai multe săptămâni cu o rachetă neexplodată în casă

Publicat: 24 06. 2022, 20:01
Un bărbat din Ucraina a locuit mai multe săptămâni cu o rachetă neexplodată în casă / Sursă Foto: Twitter

Un ucrainean din Harkov trăieşte de câteva săptămâni cu o rachetă în casă. Proiectilul a distrus plafonul locuinţei, dar nu a explodat. Bărbatul se teme, totuşi, să atingă racheta, notează presa locală.

Într-o altă zonă a oraşului, geniştii ucraineni au scos o rachetă neexplodată de 500 de kilograme din acoperişul unei clădiri.

„Acum, oraşul este relativ calm ceea ce ne permite să ducem la îndeplinire astfel de acţiuni. După cum ştiţi, s-a pierdut mult timp, nu s-a mai făcut nimic. Când erau bombardamente şi atacuri directe asupra Harkovului, astfel de acţiuni nu erau duse la îndeplinire de nimeni”, a declarat Ihor Ovcharuk, genist ucrainean.

Dmitri Rogozin vrea un genocid în Ucraina: „Haideți să-i terminăm. Odată pentru totdeauna. Pentru nepoții noștri”

Dmitri Rogozin, șeful Roscosmos și fost viceprim-ministru al Rusiei, cere, pe Twitter, comiterea unui genocid în Ucraina, pentru că țara este „o amenințare existențială pentru poporul rus, istoria rusă, limba rusă și civilizația rusă”.

„În general, ceea ce a apărut în locul Ucrainei reprezintă o amenințare existențială pentru poporul rus, istoria rusă, limba rusă și civilizația rusă.

Dacă nu îi terminăm [pe ucraineni – n.red.] acum, din păcate, bunicii noștri nu au terminat-o cu ei, va trebui să murim, dar la un cost și mai mare pentru nepoții noștri. Așadar, haideți să terminăm cu asta. Odată pentru totdeauna. Pentru nepoții noștri”, a transmis apropiatul de Vladimir Putin.