Un bărbat din Vaslui A MURIT după ce a căzut dintr-o căruță condusă de un tânăr beat

Publicat: 06 09. 2012, 19:40
Actualizat: 07 02. 2016, 13:15

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Vaslui, a murit după ce a căzut în cap de la peste trei metri înălțime dintr-o căruță plină cu coceni care s-a răsturnat din cauză că tânărul care o conducea era în stare avansată de ebrietate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii vasluieni, accidentul s-a petrecut pe un drum sătesc din localitatea Gârceni în momentul în care tânărul de 35 de ani care conducea căruța a intrat cu roata într-un șanț de pe marginea șoselei, în intenția de a vira la stânga, pe un alt drum din sat.

Ulterior, căruța s-a răsturnat în afara drumului, iar bărbatul de 55 de ani, aflat pe încărcătura de coceni de porumb, a căzut în cap de la peste trei metri înălțime.

„La foarte scurt timp de la producerea accidentului, la fața locului a sosit fiul victimei care, fără să mai aștepte ambulanța, și-a urcat tatăl în autoturismul personal, iar apoi a plecat spre spital. Pe drum, cei doi s-au întâlnit cu echipajul medical care, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare, nu au mai putut să-l salveze pe bărbatul de 55 de ani”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii deplasați la locul accidentului pentru efectuarea anchetei l-au testat pe căruțaș cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului de 35 de ani a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.