Un bărbat este cercetat în cazul alertei cu bombă din Sectorul 2 al Capitalei

Publicat: 12 04. 2013, 23:45
Actualizat: 28 07. 2014, 17:30

Principalul suspect în cazul alertei cu bombă din Sectorul 2 al Capitalei, un bărbat de 48 de ani, a fost identificat de polițiști, ancheta fiind preluată de procurorii DIICOT, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliția Capitalei.

Bărbatul este suspectat că joi dimineață a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei femei în care a arătat că sub mașina acesteia, parcată pe strada Zece Mese, din Sectorul 2 al Capitalei, este o bombă care va exploda în cazul în care va porni autoturismul.

Femeia a sunat la numărul de urgență 112, la fața locului fiind trimisă o echipă de pirotehniști. În urma verificărilor, pirotehniștii au stabilit că alarma cu bombă a fost falsă.

Polițiștii l-au identificat pe cel care i-a trimis femeii mesajul de amenințare, în locuința acestuia fiind găsite nouă telefoane mobile și mai multe cartele SIM, au precizat sursele citate.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.