Un elev a fost bătut crunt de colegi mai mari. După ce a stat trei săptămâni în spital s-a întors la școală și a primit o nouă bătaie

Publicat: 20 03. 2017, 23:33

Problemele au început luna trecută, când profesorul de Fizică i-a cerut băiatului să facă o listă cu elevii neatenți la oră. Băiatul a notat-o și pe o colegă care deranja ora. Iar fata a hotărât să se răzbune. A chemat în ajutor trei prieteni, unul de 16 ani și doi de 14, care l-au încuiat pe băiat în clasă și l-au bătut crunt. O profesoară l-a găsit plin de sânge și l-a dus la dispensarul din sat.

„Au baricadat ușa, au dat băncile și m-au încolțit. Au sărit trei pe mine, m-au bătut, și am venit și doamna dirigintă s-a dus la ei în clasă. Și am mers la postul de poliție și i-am spus. Toți profesorii erau în școală”, a povestit elevul bătut pentru TVR.

Băiatul se află în grija bunicilor. Părinții sunt plecați la muncă în Italia. Bunica, cea care are grijă de el, s-a speriat. Mai ales că nepotul acuza dureri mari la cap. Așa că a sunat la 112.

În urma bătăii, băiatul a rămas internat trei săptămâni la Spitalul de Neurochirurgie din Iași cu diagnosticul de policontuzie.

Când s-a întors la școală, agresorii i-au aplicat o nouă „corecție”. Acum, băiatul vine zilnic la școală însoțit de bunica lui.