Un microbuz cu suporteri maghiari a fost atacat cu doze de bere la Sighișoara. Poliția face cercetări

Publicat: 07 09. 2013, 16:54

Polițiștii din Sighișoara fac cercetări după ce au primit o plângere că un microbuz în care se aflau suporteri maghiari a fost atacat cu doze de bere de mai multe persoane în timp ce tranzita localitatea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Mureș, Gabriela Stoica, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că microbuzul de opt locuri avea numere de Ungaria și transporta suporteri maghiari la meciul de fotbal România – Ungaria din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Potrivit acesteia, Poliția Sighișoara a fost sesizată de unul dintre suporterii maghiari că microbuzul în care se afla alături de alți suporteri a fost atacat cu doze de bere de mai multe persoane din oraș.

„E mult spus că a fost vorba de vandalizare, s-a depus plângere pentru distrugere, iar Poliția Sighișoara face cercetări”, a spus Gabriela Stoica.

Reprezentativa României a învins, vineri seară, pe Arena Națională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecționata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.