Un minor și o femeie, prinși după ce au jefuit un bătrân în tramvaiul 41, în fața polițiștilor

Publicat: 23 02. 2013, 13:00
Actualizat: 25 06. 2013, 19:20

Judiciariștii bucureșteni au declanșat pe raza Sectorului 6 o acțiune ce viza combaterea furturilor din buzunare, genți și poșete comise în mijloacele de transport în comun, informează Poliția Capitalei.

În cadrul acestei acțiuni, în timp ce se aflau într-o stație RATB de pe linia tramvaiului 41, polițiștii au observat o femeie însoțită de un copil, care, prin comportamentul suspect, le-a atras atenția.

Judiciariștii bucureșteni au trecut imediat la supravegherea acestora și au intervenit de îndată ce au observat cum femeia l-ar împins pe un bărbatul de 78 de ani pentru a-i distrage atenția, în timp ce minorul ar fi sustras portofelul pe care victima îl avea în buzunarul hainei.

Cei doi suspecți au fost prinși imediat după comiterea faptei, fiind apoi conduși la cea mai apropiată secție de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Portofelul în care se aflau documente personale și bani a fost restituit părții vătămate, prejudiciul, în valoare de 250 de lei, fiind astfel recuperat în totalitate.

Polițiștii bucureșteni au reținut-o pe femeie și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților, cea în cauză urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de arestarea preventivă.