Un mire din Bihor şi-a dat nuntaşii în judecată pentru că l-au scăpat din braţe. Bărbatul a fost spitalizat luni de zile într-un spital din Germania

Publicat: 12 09. 2022, 18:49
Sursă Foto - Shutterstock

Un mire și-a dat în judecată invitații de la propria nuntă, asta după ce a fost scăpat din brațe, în timpul petrecerii. Nunta a avut loc anul trecut la Băile Felix, însă bărbatul spune că nu și-a revenit nici acum, după ce a stat într-un spital din Germania luni de zile.

Bărbatul a fost scăpat din brațe la nunta lui, anul trecut, în septembrie. Dar din nefericire pentru acesta, de atunci problemele sale de sănătate nu par a se termina curând.

Ceea ce trebuia să fie o seară de petrecere s-a terminat direct la spital. Pentru că nu și-a revenit nici acum, a decis să-și cheme în instanță prietenii.

Sursă Foto – Bihorjust.ro/Liviu Filimon/ginerele bolnav

Petrecere cu peripeții

Nunta a avut loc la Băile Felix, în 2021. Mirele, aflat pe ringul de dans, a fost luat pe sus de patru prieteni, care au decis brusc să-l arunce în aer.

Prima aruncare s-a terminat cu bine, însă după a doua nu au reușit să-l mai prindă, iar mirele a ajuns direct pe patul de spital.

Mirele a ajuns iniţial la un spital din Oradea, iar ulterior a fost transferat la o clinică din Germania, acolo unde locuieşte şi are asigurare medicală.

El a rămas internat doar două săptămâni, însă recuperarea a durat luni întregi, timp în care nu a putut să lucreze.

Bărbatul are dureri chiar şi în prezent, motiv pentru care merge la muncă doar patru ore pe zi. Acesta spune că a fost total dezamăgit de faptul că doar unul dintre cei patru prieteni care l-au aruncat în sus l-a sunat să se intereseze de starea lui.

Din acest motiv a luat decizia de a-i acţiona în judecată pentru a recupera toţi bani cheltuiţi pentru tratament. Primul termen de judecată este programat la mijlocul lunii viitoare.

La judecată cu ”cei care m-au distrus”

Liviu Filimon e dezamăgit că niciunul din cei patru tineri care l-au scăpat din brațe la nunta sa nu s-a interesat de starea lui de sănătate:

”Unul dintre ei m-a sunat vreo două-trei luni, să vadă cum sunt, ceilalți nimic.”

În plus, spune el, cei care l-au scăpat din brațe ar fi adus un martor care ar fi declarat că, acum 11 ani, Liviu ar fi căzut cu motocicleta, accident care i-ar fi afectat atunci coloana. ”Adică ei îi fac pe doctori proști, ca și cum nu ar vedea că vertebrele sunt crăpate de acum”, spune, dezamăgit, tânărul.

Potrivit portalului instanțelor, Liviu Filimon i-a chemat pe cei patru în judecată printr-o cerere înregistrată la Judecătoria Oradea la sfârșitul lunii martie.

”I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, confirmă Liviu, potrivit Bihorjust.ro.