Un muncitor care lucra în curtea Avicola Crevedia a murit după ce a căzut de la cinci metri într-o bucată de fier beton

Publicat: 01 06. 2012, 14:07
Actualizat: 05 06. 2012, 18:31

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al unei firme de construcții din București, a murit, vineri, după ce a căzut de la aproximativ cinci metri înălțime într-o bucată de fier beton, în timp ce lucra la repararea unei clădiri, în curtea societății Avicola Crevedia din județul Dâmbovița.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, echipajul Serviciului de Ambulanță a ajuns imediat la fața locului, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Este un bărbat care a căzut de pe o scară, de la o înălțime de aproximativ cinci metri, într-o bucată de fier beton cu diametrul de șase milimetri, decedând pe loc, traumatismele suferite de acesta făcând imposibilă salvarea lui de către medicii de la ambulanță. Cercetările continuă în acest moment la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, agent Raluca Florescu.

La ora transmiterii acestei știri, la fața locului se află o echipă de cercetare a polițiștilor și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița, care urmează să constate împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă, dacă victima avea forme legale de angajare la firma din București, echipament adecvat și dacă s-au respectat normele de protecție a muncii.