Un nou mall se deschide în București pe 27 octombrie

Publicat: 12 10. 2016, 07:03

Mallul, controlat de familia Pogonaru, se alătură peisajului bucureștean care a mai primit și la început de septembrie un alt mall, ParkLake în zona Titan. În zona Bucur Obor din sectorul 2 al Capitalei nu există niciun centru comercial modern și niciun mall. Există însă magazinul Obor.

Veranda va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătrați. Principalele ancore vor fi hipermarketul Carrefour (10.000 mp) și magazinul H&M (2.200 mp), alături de care se vor găsi peste 100 de magazine, restaurante și cafenele. Printre brandurile de fashion ce vor fi prezente în Veranda se numără H&M, CCC, Deichmann, Piazza Italia sau Pimkie, alături de care se va afla și retailerul german C&A, care va ocupa o suprafață de peste 1.600 de metri pătrați. Altex, rețeaua națională de electronice, electrocasnice și IT&C, va deschide în centrul comercial un magazin de 600 de metri pătrați.

Centrul comercial va avea o parcare de 1.200 de locuri și un spațiu verde de 15.000 de metri pătrați, care iarna va găzdui un patinoar și un târg de sărbători, iar vara este destinat relaxării și petrecerii timpului liber.

Investiția totală în acest mall este de 60 mil. euro, potrivit ultimelor date.