Un pacient cu COVID-19 s-a aruncat în gol de la etajul șase al unui spital din Iași

Publicat: 20 09. 2020, 08:14
Actualizat: 06 04. 2021, 15:50
Focar de coronavirus la Primăria Sebeș. Câți angajați au fost testați pozitiv

Un bărbat, internat la ATI, s-a aruncat în gol de la etajul 6 al Spitalului de Neurochirurgie din Iași. Cadrele medicale au intrat în salon exact în momentul în care acesta se urca pe geam.

Bărbatul era internat pe secția de terapie intensivăă și, în urmă cu o săptămână, fusese transferat cu COVID de la spitalul de boli infecțioase.

Pacientul, diagnosticat cu diabet și sindrom depresiv

Pacientul suferea și de alte afecțiuni, printre care și diabet. Acesta avea nevoie de suport respirator și avea și sindrom depresiv .

Potrivit informațiilor Observator News, medicul de gardă și o asistentă intrau în salon exact când bărbatul se afla deja pe geam. Nu au apucat sa ajungă la el că el, pentru că aceasta a sărit.

Peste 40 de decese din cauza Covid-19 și 1.333 de cazuri noi de infectare, în ultimele 24 de ore, în România

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore în România au fost înregistrate 1.333 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 și 42 de noi decese. În total, până sâmbătă, au murit 4.402 persoane diagnosticate cu noul coronavirus.

În urma testelor efectuate la nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.333 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 665 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.