Un polițist de la Investigații Criminale, cercetat penal după ce a fugit de Poliția Rutieră. Pe urmele sale au pornit mai multe echipaje, iar acesta a acroșat și o mașină parcată

Publicat: 04 02. 2013, 13:03
Actualizat: 05 07. 2013, 00:28

Un polițist de la Investigații Criminale este cercetat penal după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri, iar după ce autoturismul condus de acesta a fost imobilizat în trafic, a refuzat recoltarea de probe biologice, informează, luni, oficiali ai IPJ Tulcea.

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, după ce un echipaj al Poliției Rutiere Tulcea, care participa la o acțiune organizată pentru depistarea șoferilor care conduc băuți și care depășesc limita de viteză, i-a făcut acestuia semn să oprească, au precizat sursele citate.

Șoferul, care conducea un autoturism marca Nissan, a refuzat să tragă pe dreapta, iar polițiștii au pornit imediat în urmărirea acestuia. Pe urmele bărbatului au pornit mai multe echipaje, iar în timpul urmăririi, automobilul condus de acesta a acroșat și o mașină parcată.

Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul a fost oprit la marginea orașului, iar polițiștii au constatat că acesta este comisarul Ionel Ciocan, de la Compartimentul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Tulcea.

Ofițerul a refuzat atât să sufle în alcooltest, cât și să accepte recoltarea de probe biologice, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, care urmează să fie instrumentat de procurorii Parchetului Curții de Apel Tulcea.