Un polițist din Hunedoara a rămas fără permis de conducere după ce a lovit două mașini

Publicat: 08 02. 2013, 11:42
Actualizat: 27 03. 2019, 04:27
Un polițist de la Serviciul Criminalistic al Poliției Județene Hunedoara a fost amendat, vineri, și a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile după ce, aflat la volanul autoturismului său, nu a acordat prioritate și a lovit o mașină a Serviciului de Medicină Legală, dar și o mașină parcată.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, inspector Bogdan Nițu, a declarat că polițistul de la Serviciul Criminalistic era în afara orelor de serviciu și se afla la volanul mașinii sale, în centrul Devei.

La intersecția străzilor Saturn și Mărăști, autoturismul condus de polițist a lovit o mașină a Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara, după care a intrat într-un altă mașină care era parcată pe marginea străzii.

„Tamponarea a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul vinovat de producerea accidentului, care face parte din structura Poliției Județene Hunedoara, se afla în afara serviciului. El a fost sancționat cu suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile și cu o amendă de 420 de lei”, a spus inspectorul Bogdan Nițu.

Polițistul implicat în accident este agent și este încadrat ca fotograf criminalist la Serviciul Criminalistic al Poliției Județene Hunedoara.