Un pompier din Gorj a fost trimis acasă de șefi pentru că era abătut și fără chef. Pentru că a dispărut și de acasă a fost dat în urmărire națională. Ce anunț au făcut azi colegii lui

Publicat: 15 01. 2018, 17:58

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, plutonierul major Ilarion Nicușor Arjocu din cadrul ISU Gorj, dispărut în cursul zilei de duminică, a fost identificat, luni, pe raza localității Padeș, zona Muntelui Godeanu, din județul Gorj.

Arjocu este angajatul ISU Gorj din anul 2007, desfășurându-și activitatea în cadrul structurilor de intervenție operativă, respectiv Garda de Intervenție Tismana. Până în prezent, acesta nu a avut un comportament neadecvat sau ieșit din comun, arată IGSU.

Pompierul a mers, duminică dimineața, la serviciu, iar colegii lui au observat că este supărat, motiv pentru care superiorii lui ar fi decis să-l trimită acasă.

„Fiind îngrijorat de starea sa, șeful de tură a raportat comenzii ISU Gorj această situație, care a luat decizia înlocuirii pe echipaj cu un alt coleg și transportarea acestuia la spitalul din Târgu-Jiu pentru investigații. Ulterior consultării de către medici, a fost refuzată internarea sub semnătura fratele său, care l-a și transportat acasă”, transmit reprezentanții IGSU.

În aceeași zi, câteva ore mai târziu, ISU Gorj a fost sesizat de către IPJ Gorj că plutonierul major Ilarion Nicușor Arjocu a plecat voluntar de la domiciliu fără să lase familiei indicii unde ar putea fi găsit.

După căutări atât pe timpul nopții, cât și în cursul zilei de luni, acesta a fost găsit în zona muntelui Godeanu, de pe raza localității Padeș.

Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din luna august a anului trecut.