Un poștaș din Prahova și-a înscenat „furtul” pensiilor ca să-și plătească datoriile

Publicat: 14 02. 2020, 15:23
FOTO - Arhiva Gândul

Caz incredibil petrecut în Prahova. Un angajat al Poștei Române și-a înscenat furtul genții cu bani pensionarilor, pentru a reuși să-și plătească datoriile.

Potrivit Poliției Române, în data de 13 februarie, în jurul orei 15:00, a fost primit un apel la 112 cu privire la faptul că pe raza localității Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violență un factor poștal, de o geantă ce conținea bani și documente poștale.

„Din cercetările efectuate de polițiști până la acest moment, a reieșit faptul că deși factorul poștal a susținut că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență, cu scopul de a acoperi o datorie. În urma investigațiilor a fost recuperată geanta cu documente și suma de aproximativ 40.000 de lei”, spun autoritățile.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.