Un procuror a fost bătut în trafic de un șofer de autobuz, cu o coadă de mătură

Publicat: 09 10. 2016, 13:32
Actualizat: 11 10. 2016, 11:50
Bogdan Florescu, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, a fost lovit de un șofer de autobuz în Sibiu, după niște șicanări în trafic, informează Ora de Sibiu. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, atunci când, opriți la semafor, șoferul de autobuz s-a dat jos din mașină ținând în mână o coadă de mătură și l-a lovit pe procuror în cap, apoi a izbit cu picioarele în mașină.
 
„A fost vorba de o șicanare în trafic între conducătorul auto al unei mașini și între șoferul unui autobuz de transport în comun. Ambele părți sunt identficate. La un semafor, șoferul autobuzului a coborât și l-a lovit pe celălalt cu un obiect dur. În prezent, șoferul autobuzului este reținut, cercetat pentru lovire și pentru distrugere, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Plângerea a fost făcută de către victimă, care a adus un certificat medico-legal”, a declarat duminică Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Polției Sibiu pentru Mediafax. 
 
Procurorul Florescu a fost la Spitalul Județean Sibiu și a scos un certificat medico-legal după care s-a dus la poliție și a depus plângere împotriva șoferului care l-a agresat în trafic. Șoferul de autobuz are 46 de ani și este de loc din comuna Cristian. 
 
La scurt timp, bărbatul a fost reținut de polițiști pentu 24 de ore, aceștia acuzându-l de lovire și distrugere. „Politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, iar duminică acesta va fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru lovire și distrugere”, a explicat putătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.