Un român blocat într-un ambuteiaj în Marea Britanie a aflat că iubita sa a murit în accidentul care îngreuna traficul

Publicat: 17 04. 2019, 13:28

Cristian Miculaiciuc se număra printre miile de șoferi blocați pe autostradă, în dimineața zilei de 3 aprilie. Ambuteiajul a avut loc din cauza unui grav accident rutier, scrie Birmingham Mail.

Românul aștepta deja de o oră să se elibereze traficul, când a fost sunat de polițiști. Oamenii legii i-au spus că iubita lui, Sorina Gheorghe, 24 de ani, a murit în accidentul de pe autostradă, după ce o mașină de teren a intrat în autoturismul în care se afla tânăra.

Sorina era în drum spre serviciu, în orașul Aston, când a avut loc accidentul, în jurul orei 05:40 dimineața. Martorii și un paramedic aflat în timpul liber s-au grăbit să îi acorde primul ajutor, dar tânăra a fost declarată decedată la fața locului.

Cei doi bărbați aflați în mașina de teren care a intrat în autoturismul tinerei au scăpat fără nevătămați. Circulația pe autostradă a fost blocată mai bine de 6 ore.

Cristian Miculaiciuc a povestit pentru Birmingham Live că nu știa că iubita sa murise în accidentul care bloca traficul: „Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcția aceea, dar accidentul avusese loc pe la 05:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de așteptat în mașină, pe șosea. Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare și drăguță cu toată lumea și muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă și făcea totul ca noi să fim mai fericiți în prezența ei”.

Cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie și erau împreună de 3 ani.

Polițiștii britanici au deschis acum o anchetă pentru a afla cine este responsabil pentru accidentul tragic.

Foto: Sorina Gheorghe/ Facebook