Un șofer de 84 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-o utilitară pe DN 2

Publicat: 10 09. 2015, 17:26

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, accidentul a avut loc în afara localității Sascut, de pe drumul național DN 2, după ce bătrânul, din motive încă neelucidate de către anchetatori, a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în plin într-o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 53 de ani, din județul Brăila.

În urma impactului, băcăuanul de 84 de ani a fost grav rănit, însă, la scurt timp de la producerea evenimentului rutier, a murit în drum spre spital.

„Pe lângă decesul conducătorului auto, o pasageră de 48 de ani din autoutilitară a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere și vătămare corporală din culpă, urmând a stabili și cauzele care au condus la producerea accidentului.