Un tânăr din Argeș s-a sinucis după ce a pierdut 7.000 de lei la ruletă VIDEO

Publicat: 05 06. 2018, 10:23
Actualizat: 04 07. 2018, 14:32

Tânărul de 24 de ani s-a sinucis după ce ar fi pierdut o sumă mare de bani LA RULETĂ. Piteșteanul a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului, impactul fiind nimicitor, potrivit MEDIAFAX

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă uzina Dacia de șoseaua Pitești-Brașov. Aceasta este o șosea de viteză, cu două benzi pe sens, ce i-a permis bărbatului, care conducea un bolid, să accelereze până la 200 km/oră, după cum cred martorii tragediei.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU și o ambulanță. Medicii au încercat să-l mențină pe tânărul rănit în viață, dar acesta a decedat la câteva minute după producerea accidentului.

Bărbatul lucra la Secția Caroserie a uzinei Dacia de la Mioveni și era DEPENDENT DE JOCURILE DE NOROC. Apropiații precizează că ÎMPRUMUTASE 7.000 de lei ca să joace la ruletă, dar a pierdut banii și a ales să își pună capăt zilelor. Tatăl și fratele tânărului au ajuns imediat la locul tragediei. În urma accidentului, traficul a fost complet blocat timp de câteva ore.