Un taxi a fost prins între două tramvaie, în Capitală. Șoferul și o pasageră au fost transportați la spital

Publicat: 27 03. 2013, 11:20
Actualizat: 03 02. 2019, 12:41

Un taxi a fost prins între două tramvaie ale liniilor 1 și 11, în zona intersecției Șoseaua Progresul cu Calea 13 Septembrie, șoferul și o femeie care se afla în mașină fiind duși la spital, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București a spus că taximetrul a fost prins între două tramvaie ale liniilor 1 și 11 care circulau în sens opus, accidentul fiind sesizat în jurul orei 8.35.

FOTO: captură RTV.net

În urma accidentului, șoferul taximetrului, în vârstă de 35 de ani, și o femeie aflată în mașină, de 28 de ani, au fost răniți la nivelul capului, însă sunt conștienți, fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

Cele două persoane rănite nu au rămas încarcerate în urma accidentului, acestea fiind scoase pe geamuri din mașina prinsă între cele două tramvaie, a precizat Daniel Vasile.

La fața locului au fost trimise un echipaj de prim ajutor, unul de descarcerare și o autospecială de stingere incendiu.

Traficul în zona producerii accidentului a fost restricționat, la fața locului fiind echipaje de la Brigada de Poliție Rutieră.