Un vitezoman depășește o ambulanță care se deplasa spre spital cu girofarele aprinse / Martorii susțin că, pe fondul nervilor, șoferul SUV-ului ar fi dat și „flash-uri” VIDEO

Publicat: 26 09. 2019, 15:13

Incidentul s-a produs marți seara, pe DN1, în jurul orei 20:57, în localitatea Bărcănești, din județul Ilfov. Ambulanța ducea un pacient la un spital din Ploiești, scrie tion.ro.

Șoferul SUV-ului a dat numeroase „flash-uri” salvării și apoi a depășit-o furios pe banda din dreapta.

„Doar la noi in România se poate intâmpla așa ceva. Să vă explic într-un mic rezumat despre ce este vorba. Aseară, pe la ora 20:57, in localitatea Bărcănești, Judetul Ilfov, șeful meu se deplasa catre Ploiești, având o problemă de sănătate mama acestuia, care se afla in ambulanța respectivă. La un moment dat, în spatele lui, observă că se deplasează spre acesta un Jeep, parcă Jaguar, din câte se vede în imagine, dându-i acestuia flash-uri. Șeful meu se dă la o parte și ce credeți?!…. Inclusiv ambulanța are parte de o „ploaie” de flash-uri. Iar dupa cum se vede in imagine, acest Jeep «de România» depășește ambulanța pe partea dreaptă. Minunat!”, a scris Ionuț Popescu, cel care a realizat filmarea distribuită pe YouTube.

foto: captură youtube.com