URGENȚĂ MEDICALĂ. Bodo de la Proconsul a făcut infarct miocardic acut: „Am fost operat de urgență”. În ce stare este artistul

Publicat: 05 06. 2020, 16:21
Actualizat: 06 04. 2021, 21:56
Bodo, solistul trupei Proconsul, a făcut infarct.

Bodo, solistul trupei Proconsul și fostul ginere al lui Traian Băsescu, a povestit într-o emisiune TV că a suferit recent un infarct miocardic, în urma căruia a fost operat de urgență. Acum artistul este în stare stabilă, organismul acestuia răspunzând bine la medicamentație. 

Artistul în vârstă de 52 de ani a povestit la emisiunea „Vorbește lumea” că în urmă cu trei săptămâni s-a simțit rău și a făcut infarct miocardic acut, în urma căruia a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Bodo are acum trei stenturi la inimă, iar starea de sănătate i s-a ameliorat datorită medicamentației.

Bodo: M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni

„M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a spus Bodo.

Bodo a declarat că nu și-a dat seama în primă fază că este vorba despre un infarct, crezând că are de-a face cu un reflex gastric.

„Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital”, a povestit artistul.

Bodo, pe nume său adevărat Bogdan Marin, are 52 de ani și este căsătorit cu Loredana Preda, o tânără de 29 de ani. În trecut, solistul trupei Proconsul a fost însurat cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu.