Vești proaste pentru șoferi. Anunțul ministrului Transporturilor despre una dintre cele mai așteptate autostrăzi din România

Publicat: 17 04. 2018, 13:32
Actualizat: 02 10. 2018, 18:19

Potrivit unor surse din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ștefan Ioniță, vizitează, marți, șantierele loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva.

Pentru început, a fost vizitat șantierul lotului 3, oficialii arătându-se nemulțumiți de mobilizarea slabă a antreprenorului pe acest tronson.

„Ministrul Transporturilor și directorul CNAIR sunt în vizită pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva. Mobilizarea antreprenorului de pe lotul 3 este slabă din nou, se mențin anumite probleme evidențiate și în alte dăți. Pe lotul 4 lucrurile continuă, merg într-un ritm susținut”, a confirmat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu.

Întrebat dacă există posibilitatea să fie reziliat contractul cu antrprenorul de pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, Alin Șerbănescu a precizat că „decizia se ia doar la nivel de minister”.

La începutul lunii aprilie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut un control inopinat pe lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, reprezentanții instituției anunțând că „s-a constatat o slabă mobilizare, insuficientă pentru realizarea proiectului în parametrii normali și la timp. De asemenea, au fost evidențiate și o serie de probleme nerezolvate pentru care se așteaptă soluții viabile”.