VIDEO Caz scandalos la o școală din București. O învățătoare s-a filmat în timp ce țipă la copii

Publicat: 20 03. 2019, 15:03
Actualizat: 25 03. 2019, 20:15

„Școala este obligată acum să demareze procedurile legale pentru începerea comisiei de cercetare disciplinară, cercetarea disciplinară durează maximum 30 de zile din punct de vedere legal și se poate soluționa cu următoarele sancțiuni, de la avertisment verbal până la desfacerea contractului de muncă. Acolo, în timpul orei, atunci când copiii cântau, doamna învățătoare a ridicat vocea la unul dintre elevi reproșându-i acestuia că nu ar fi desenat corespunzător ce avea de desenat. Din păcate, nu sunt plângeri nici la școală, nici la Inspectoratul Școlar la adresa doamnei învățătoare. Este o sesizare în urma imaginilor apărute în spațiul public”, a declarat, pentru Mediafax, Marina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

Reacția Inspectoratului Școlar al Municipiului București vine după apariția pe rețelele de socializare a unei înregistrări în care o învățătoare din Capitală se filmează singură țipând la copii, imaginile fiind distribuite apoi pe rețelele de socializare.

Pe înregistrare se poate observa cum femeia se filmează în timp ce cântă alături de copii, în clasă, iar în momentul în care aceștia se opresc, învățătoarea începe să țipe.

„Ce faci, mă, te relaxezi? Ce faci, David, te relaxezi? Termină-ți copacul! Te uiți la mine….Patru ore.. Asta este a patra oră și tu nu ai terminat? Și acum te uiți la mine? Păi ce, nu poți să pui de-alea și să și cânți? Pui cu gura? Pui inimi cu gura? Le-ai lipit și prost!”, spune învățătoarea, potrivit înregistrării.

Ulterior, filmarea a fost ștearsă de pe rețelele de socializare.

Foto: Captură