VIDEO. Nuntă cu zeci de persoane, în plină pandemie. Au încercat să fie discreți, dar imaginile au ajuns virale

Publicat: 03 05. 2020, 13:40
Actualizat: 03 05. 2020, 13:43
Foto: Pixabay / Caracter Ilustrativ

În plină pandemie de coronavirus, perioadă în care petrecerile sunt interzise, doi tineri romi nu s-au putut abține și s-au căsătorit pe ascuns, încâlcând restricțiile date de autorități.

Cele două familii de romi au ținut petrecerea în living, locul unde lăutarii, mirele, mireasa și invitații au dansat. Lăutarii au cântat la un volum mai mic, pentru a nu deranja vecinii care ar fi putut sesiza poliția.

La petrecere au participat zeci pe persoane, deși nu aveau voie decât opt.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns, joi, pe pagina de Facebook, mai multor întrebări ale românilor cu privire la organizarea nunților în această perioadă.

Nunţile se pot organiza şi acum, vă puteţi căsători în pace şi linişte, dar cu 8 persoane (…).În funcţie de cum evoluează situaţia epidemiologică, vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, din 15 mai, vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă. Cât și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi şi infecţionişti, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, a spus Vela.

Puteți vedea videoclipul AICI.