VIDEO. Tânăra polițistă care a ars de vie în accidentul din Brăila, înmormântată cu onoruri militare. Sute de persoane și-au luat rămas bun de la Ana Maria

Publicat: 13 06. 2020, 16:53
Actualizat: 13 06. 2020, 16:54

Ana Maria Manea, polițista de 21 de ani care a ars de vie în accidentul din Brăila, a fost înmormântată cu onoruri militare. 

Sute de oameni, membri ai familiei, prieteni și colegi și-au luat rămas bun de la Ana Maria, tânăra polițistă care a ars într-un accident teribil produs în Brăila.

Ana-Maria Manea a fost înmormântată într-un sicriu alb, în cimitirul din curtea bisericii aflată în satul natal, Dedulești, iar slujba religioasă a avut loc în biserica din orașul Ianca, potrivit Observator.

Tânăra avea doar 21 de ani

Agentul Ana Maria Manea avea doar 21 de ani şi era încadrată de doar câteva luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara (45 de ani) era un poliţist cu vechime în poliţie și anul viitor urma să iasă la pensie.

Teribiliul accident s-a produs marți seara, la Şuţeşti. Fata se afla în patrulare într-o Dacia Logan, iar Mihai Bara, colegul eu în vârstă de 45 de aniar fi pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu mașina într-un copac, moment în care autospeciala a izbucnit în flăcări.

Cei doi poilțiști nu au avut nicio șansă, arzând de vii în mașină. Trupurile lor au fost găsite carbonizate, în interiorul maşinii.