VIDEO | Trafic dat peste cap într-o intersecție din Timișoara. O vătmăniță a uitat să schimbe macazul și a lovit două mașini

Publicat: 07 10. 2022, 21:48
Actualizat: 07 10. 2022, 21:52

This browser does not support the video element.

O vătmăniță a provocat haos într-o intersecție din Timișoara după ce a uitat să schimbe macazul și a intrat în plin în două mașini care circulau regulamentar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Taficul a fost dat peste cap minute în șir, iar mai multe tramvaie au rămas blocate pe șine, după un accident ce a avut loc vineri seara, în Piaţa Maria din Timişoara.

Totul s-a întâmplat la intersecţia dintre Bulevardul 16 Decembrie şi strada Gheorghe Doja. O vătmăniţa care venea cu tramvaiul dinspre centru, pe ruta liniei 2, spre Iosefin, a uitat să schimbe macazul, iar în intersecţie, garnitura a intrat pe o altă linie de tramvai care merge spre Piaţa Bălcescu.

Când și-a dat seama de ce făcuse, vătmăniţa nu a mai apucat să încetinească, iar garnitura a lovit în plin două maşini care circulau regulamentar.

Imediat, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi SMURD. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pasagerii celor două mașini alegându-se doar cu o sperietură.

În schimb, toate tramvaiele care circulau prin zonă au rămas blocate pe șine, iar traficul rutier dinspre zona Sinaia către centrul oraşului a fost blocat până la finalizarea cercetărilor, scrie opiniatimisoarei.ro.