VIDEO. Un cameraman a murit călcat de o mașină, în timp ce filma un alt accident rutier

Publicat: 03 03. 2014, 18:04
Actualizat: 04 09. 2019, 06:32

Un cameraman din Buzău a fost lovit mortal, în timp ce filma, de o mașină condusă cu viteză mult prea mare de un italian, scrie stirileprotv.ro.

Autoturismul a derapat într-o curbă, pe carosabilul umed, și a intrat în plin în cameramanul de 30 de ani care filma o știre despre un alt accident. Bărbatul, pe nume Laurențiu Păun, a fost prins între cele două autoturisme și a murit pe loc. Accidentul s-a produs pe centura Buzăului.

”Am înțeles că fusese mai devreme un alt accident și el filma aici. Era în afara drumului, dar șoferul a venit cu viteză mare și l-a lovit în plin”, a declarat un martor. Pe de altă parte, o pasageră din mașina italianului a declarat că acesta nu avea viteză mare, iar cameramanul stătea pe mijlocul drumului. ”Nu avea viteză mare și băiatul stătea în mijlocul drumului, nu pe margine. Nu am mai avut cum să-l evităm”, a declarat pasagera.

Pe de altă parte, comisarul-șef Vasile Nicolae a declarat că accidentul s-a produs din cauza ”neadaptării vitezei la condițiile de drum”.

Laurențiu Păun era absolvent al facultății de finanțe-bănci din cadrul ASE și lucra de puțină vreme în televiziune. Bărbatul urma să se căsătorească în curând.