Vlad Voiculescu: „1 milion de dolari pentru trei poze mișcate cu șăfu’ la americani… cam cât o secție de arși”

Publicat: 20 01. 2017, 12:37

Vlad Voiculescu atacă delegația României în Statele Unite. afirmând că suma de 1 milion de dolari aferentă deplasării peste ocean este echivalentul costurilor unei secții de arși cu toate dotările necesare. 

„1 milion de dolari pentru trei poze mișcate cu șăfu’ la americani… cam cât o secție de arși cu tot ce trebuie (fără barocameră)”, a comentat fostul ministru. 

Voiculescu se întreabă cine a plătit pentru această deplasare. 

„Plus drumu’, oboseala și stresu’ cu ăla micu de trebuia să îi facă poză și nu era atent. Plus că a lăsat țărișoara pe mâna ăstora micii…

P.S. poate îl întreabă cineva totuși cine a plătit…”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Comentariile acestuia vin după ce Liviu Dragnea a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la o întâlnire la care el și premierul Sorin Grindeanu au participat alături de Donald Trump.

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump”, a scris președintele PSD în mesajul care însoțește fotografiile.

Publicația americană Politico a dezvăluit că accesul la acest fel de întâlniri se face contra cost și că sumele variază între 100.000 și 200.000 de doalri pentru o cină cu viitorii șefi ai agențiilor guvernamentale și că pentru o cină cu vice-președintele ales, Mike Pence, se poate oferi o sumă între 500.000 și 1.000.000 de dolari.