Zbor București-Cluj la 39 de lei

Publicat: 19 01. 2016, 15:21

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marți, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că noua rută va fi introdusă din 22 iulie.

„Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca – București, cu o frecvență de șase zboruri pe săptămână, mai puțin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre București, iar cel de retur, de la București la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Prețurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca – București este o rută care se încadrează în creșterea capacității pe care ne-o dorim să o obținem în 2016. România reprezintă o piață importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi”, a spus Oliver.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, respectiv București – Otopeni.

Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservită de cinci avioane, al șaselea urmând să fie introdus în luna iulie.

Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, David Ciceo, a declarat corespondentului MEDIAFAX că acest nou zbor va aduce beneficii pentru pasageri, „frecvențe sporite și tarife de călătorie mai mici pe ruta Cluj-Napoca – București”.

„Ne bucurăm că Wizz Air și-a respectat angajamentul făcut față de Aeroportul Internațional Cluj și față de județul Cluj, odată cu lansarea primelor zboruri în anul 2007”, a spus Ciceo.

La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de țări. În România, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cotă de piață de aproape 30 la sută.