Ziarul Financiar a lansat Anuarul de Energie 2015

Publicat: 25 02. 2015, 15:35

Cititorii pot afla astfel câți bani fac cele 2.000 de benzinării din țară, care sunt cele mai importante evenimente de urmărit în 2015 în domeniul energiei și pot analiza harta bogățiilor din subsolul României.

În cele 116 pagini anuarul acoperă toate zonele cheie din domeniul energetic și vine cu statistici, interviuri și analize complexe despre piețele locale și mondiale de petrol, gaze naturale și energie. Strategia pentru rafinăriile României, situația importurilor de gaze și a infrastructurii din domeniu, mult așteptata strategie energetică actualizată, precum și atingerea unor noi recorduri la capitolul energie verde și exporturi sunt câteva dintre subiectele dezvoltate în „Anuarul de Energie 2015”.

Interviurile cu principalii jucători din piață, estimările specialiștilor și viziunea avocaților despre sectorul energetic completează conținutul catalogului.

Potrivit calculelor Ziarului Financiar, piața energiei – de la extracția de cărbune, petrol și gaze și până la transportul de energie și distribuția carburanților prin benzinării – este un sector care cumulează business-uri totale de 30 de miliarde de euro și implică peste 110.000 de angajați.

„Anuarul de Energie” poate fi comandat online de pe http://www.zf.ro/anuare, la prețul de 50 de lei/exemplar.

Ziarul Financiar este liderul informației de business din România – în cei 16 ani de existență s-a impus drept cea mai complexă și puternică sursă de informare din acest segment, oferind știri, date, analize și comentarii difuzate pe toate canalele consumate de comunitatea de business, de la print și online, la mobile, video și evenimente.

Brand de referință al pieței de business, Ziarul Financiar este și lider absolut al audiențelor din acest segment, ediția online ZF.ro având peste 1,79 milioane de vizitatori unici în ianuarie 2015, potrivit datelor SATI. La rândul său, ediția tipărită a publicației conduce cu o audiență extinsă de 488.000 de cititori, conform valului SNA CAPI iunie 2012 – mai 2014.