FOTO | Adela Popescu a născut al treilea copil. Mesajul emoționant transmis de Radu Vâlcan și primele imagini cu băiețelul lor

Publicat: 12/07/2021, 11:12
Actualizat: 12/07/2021, 11:13

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan formează un cuplu foarte frumos cu Adela Popescu și cei doi tocmai au devenit părinți pentru a treia oară. Adela Popescu a anunțat pe Facebook că a născut al treilea copil și a pus primele imagini cu bebelușul.

”Uraaaaa! S-a înfăptuit!  Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore.  Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă. Ps: Anca Sultan, ne-a ieșit și de dată asta. Mulțumesc!  Ps.2: Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, tații au voie la vizită 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Radu Vâlcan a scris pe Facebook prin ce emoții a trecut înaintea nașterii celui de-al treilea băiețel.

”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, este mesajul transmis de prezentatorul de televiziune.

Radu Vâlcan, Adela Popescu și al treilea băiețel al familiei

Adela Popescu anunța, pe 8 ianuarie 2021, că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are trei copii, primii născuți fiind Alexandru și Andrei.

Radu Vâlcan a făcut recent mărturisiri despre soția sa, la podcastul lui Mihai Morar. Printre altele, prezentatorul de televiziune a afirmat că s-a maturizat în momentul în care s-a căsătorit.

”A fost prima persoană din viața mea de care m-am simțit legat”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit august 2015. Prezentatorul spunea că s-a maturizat odată cu nașterea primului copil, Alexandru.

”De fapt, m-am maturizat atunci când m-am căsătorit. Ne-am cunoscut când aveam eu 33 de ani, eram cam aiurit atunci. Am cerut-o în căsătorie după cinci ani de la prima întâlnire, în același loc, la Ruse, în Bulgaria. A fost prima persoană din viața mea de care m-am simțit legat”, declara Radu Vâlcan.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că el și Adela Popescu și-au dorit și cel de-al treilea copil. Acesta și-a amintit de primele două nașteri prin care a trecut partenera sa de viață, care a avut dureri cumplite.

“Când Adela era în travaliu, am plâns. A fost în travaliu 12 ore la prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii și, din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat cinci ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a mai spus Radu Vâlcan.

”Nu este deloc un bărbat romantic”

În mediul online, Adela Popescu a vorbit deschis despre partenerul ei de viață, despre care spune că nu este deloc un bărbat romantic ”în sensul clasic”.

”Sau poate e, dar nu îi plac cliseele. Sau poate este timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele”, a spus vedeta.

Adela Popescu a mai spus că Radu Vâlcan nu își amintește ziua nunții lor, iar cadoul de ziua ei i-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

”Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn”, a adăugat vedeta.

În schimb, îi aduce cireșe și pepene în fiecare zi când vine de la alergat.

”Când nu este sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeaua ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta dupa ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi, doarme în altă cameră”, a completat Adela Popescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale