Dieta-magică a Simonei Gherghe | Cele 6 alimente pe care prezentatoarea TV le-a consumat pentru a slăbi 5 kilograme

Publicat: 12 06. 2022, 09:53
Actualizat: 12 06. 2022, 09:56
Simona Gherghe / Foto: Cancan / Facebook

Multă lume o invidiază pe Simona Gherghe pentru silueta ei, dar puțini știu ce eforturi face vedeta de televiziune pentru a avea un corp sănătos și tonifiat. Prezentatoarea este foarte atentă la ce mânâncă și a mărturisit că a ținut o dietă magică.

Simona Gherghe a reușit să slăbească 5 kilograme într-un timp relativ scurt, consumând foarte multe legume verzi.

Pe de altă parte, vedeta a renunțat la un aliment pe care mulți dintre noi îl consumăm zilnic.

„Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varză călită, mazăre, ciuperci. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea și să mă aprovizionez de acolo.”, este dezvăluirea Simonei Gherghe, potrivit spynews.ro.

Ce spune Mihaela Bilic despre diete

Celebra nutriționistă Mihaela Bilic spune că nu recomandă dietele agresive pentru slăbit, ci stilul de viață sănătos.

Mihaela Bilic spune că nu face diete și nu le impune oamenilor cure de slăbire, ci se bazează pe un fapt universal dovedit: toată lumea slăbește dacă renunță la zahăr, făinoase, băuturi carbogazoase etc.

„Haideți să fim sinceri, toată lumea slăbește dacă renunță la zahăr, fructe, făinoase – adică la carbohidrați. Însă dacă vrei o reală detașare de pofte și gândul la mâncare, dacă vrei schimbarea metabolismului și un regim care să dea cu adevărat un „restart” corpului tău, atunci eu cred că trebuie renunțat și la carne și la brânză”, a declarat medicul nutriționist.