Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2022. „Scorpionii” află secrete (VIDEO)

Publicat: 03/01/2022, 06:00
Actualizat: 07/01/2022, 16:20

Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Încă resimțim efectele de Lună Nouă din Capricorn de ieri, mai ales că astăzi, Luna face conjuncție atât cu Venus retrogradă din Capricorn, cât și cu Pluto. Configurația astrologică ne îndeamnă suplimentar la reevaluări sentimentale, financiare și profesionale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai mai multă grijă la discuțiile cu superiorii pentru că pot apărea neînțelegeri și s-ar putea să nu suporți autoritatea acestora sau chiar tu să te impui mai mult decât este cazul în fața altora. Fii atent la imagine și la ceea ce spui sau ce faci în mod public. Chiar și evenimentele care se petrec în spatele cortine pot deveni publice.

Horoscop zilnic Taur

Dacă ți-ai făcut planuri de călătorie, fii atent la toate detaliile, dar și la acte. Asigură-te că este totul în regulă. Alți nativi își fac planuri de călătorie acum, deși apar și nemulțumiri financiare. Pe de altă parte, ai grijă să nu exagerezi cu impunerea viziunilor și opiniilor în fața celorlalți. Acceptă că nu toți gândesc ca tine și nici nu văd lucrurile la fel. Lasă gândurile negativiste deoparte.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca multe dedesupturi relaționale să iasă acum la lumină. Posibil ca ceea ce ai evitat să vezi sau să spui, acum să nu mai poată fi ascuns. În cuplu pot să apară nemulțumiri financiare sau să se ăună problema fidelității și a încrederii. Unele obiceiuri toxice ale partenerului nu mai pot fi trecute cu vederea.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi mai agitată în viața de cuplu. Ceea ce ai ascuns și nu ai vrut să spui în ultima perioadă, poate pentru că ai lăsat să treacă sărbătorile, s-ar putea să spui acum. Ar fi indicat să apelezi la diplomație dacă ai de făcut unele reproșuri. Atitudinea prea autoritară a partenerului te poate deranja, dar ai grijă că și tu poți deveni mult prea impunător.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi obositoare la locul de muncă, care vine cu multă agitație, proiecte și sarcini stresante. Nu este exclus să ai parte și de neînțelegeri cu colegii și să ți se aducă reproșuri și acuze. Totuși, vei avea energia și determinarea necesare să rezolvi totul și să finalizezi tot ce ți-ai propus în program.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să ai tendința de a le impune celor dragi ce să facă, ce program să aleagă pentru azi, iar asta în funcție de dorințele tale. Te poți aștepta la neînțelegeri cu persoana iubită și copiii. De preferat ar fi să vă dedicați hobby-urilor comune sau pur și simplu fiecare să facă ceea ce-și dorește mai mult.

Horoscop zilnic Balanță

Dacă până acum ai evitat să spui anumite lucruri celor dragi, azi s-ar putea să nu o mai faci. Poate ai vrut să fie pace de sărbători, însă astăzi, dacă ești provocat, va fi mai greu să taci. Fii diplomat totuși. Pe de altă parte, s-ar putea să fie vorba de diferențe de opinie și de mentalitate care să dea naștere unor tensiuni în familie.

Horoscop zilnic Scorpion

Poți fi luat prin surprindere de anumite discuții sau informații primite. Și tu, la rândul tău, poți avea tendința de a te impune în fața altora, de a le impune raționamentul tău. Dacă altcineva te contrazice, s-ar putea să iasă cu scântei. Pot ieși la suprafață secrete și puncte vulnerabile, așa că ai grijă ce spui și cui spui.

Horoscop zilnic Săgetător

Cheltuielile făcute în ultima perioadă se pare că ți-ai destabilizat bugetul. Astăzi s-ar putea să fii nemulțimit de situația financiară, să faci niște calcule și să-ți strici starea de spirit. De preferat ar fi să eviți alte investiții, mai ales dacă nu sunt necesare, și să te asigurări că ești al zi cu plățile.

Horoscop zilnic Capricorn

Încă resimți efectele de la Lună Nouă de ieri din zodia ta, așa că de preferat ar fi să te preocupi de tine astăzi. Pune-te pe primul loc și fă ceea ce-ți place. Ăreocupă-te de felul în care arăți și setează-ți rezoluții curajoase pentru perioada următoare. Chiar dacă cei dragi îți vor reproșa că ești egoist, azi ai voie.

Horoscop zilnic Vărsător

Gândul tău poate fugi în trecut, la o persoană care nu mai face parte din viața ta, sau poate te macină niște secrete, o iubire ascunsă sau niște cuvinte nespuse. Amintirile pot fi apăsătoare și pot da naștere unor gânduri mai negativiste. Unii nativi se preocupă de starea de săătate a cuiva drag sau poate chiar a lor.

Horoscop zilnic Pești

Dacă în ultima perioadă ai observat că începi să-ți pierzi încrederea în prieteni sau asociați, azi ai putea profita să analizezi mai profund care este situația. Nu lua neapărat decizii și nu da verdicte, dar analizează posibilitatea de a-ți reorganiza niște proiecte sau planuri de viitor pe care le ai cu împreună cu alții.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Anghel Saligny, inginerul care a testat cu preţul vieţii podul de la Cernavodă