Povestea „tăticului în serie” care are 160 de copii. Motivul pentru care a cunoscut doar 60 dintre ei

Publicat: 22 06. 2022, 20:09
Actualizat: 22 06. 2022, 20:22
Sursa foto: Captură „60 Minutes Australia”

„Cel mai prolific tată” este originar din Marea Britanie, dar locuiește în Vermont (SUA), și se laudă că are 160 de copii. Totuși, s-a văzut cu doar unul dintre ei de Ziua Tatălui, care s-a sărbătorit pe 19 iunie. Își spune Joe, acesta fiind un pseudonim, și este un donator de spermă în vârstă de 51 de ani.

Din cei 160 de copii pe care se spune că i-ar fi conceput, donatorul a spus că a întâlnit peste 60. Nu poate vorbit cu toți, pentru că pur și simplu are prea mulți copii cu care să rămână în legătură.

El susține că a conceput copii în întreaga lume, atât prin act sexual natural, cât și artificial, dar va fi norocos dacă „va primi o pereche de șosete” de la urmașii săi. Joe era încrezător că, deși are 160 de copii, Ziua Tatălui va fi una liniștită.

„O să mă văd cu unul dintre copiii mei, de Ziua Tatălui, care este atât de diferită de Ziua Mamei, pentru că asta înseamnă să primești flori și toate aceste lucruri, dar Ziua Tatălui, dacă ai noroc, s-ar putea să primești doar niște șosete”, spunea el pentru The Sun, înainte de 19 iunie.

El a mai spus că a făcut sex cu aproape 200 de femei care se străduiau să rămână însărcinate, dar pe multe le-a făcut mame fără a le întâlni vreodată în persoană.

Cum își desfășoară „ativitatea” Joe

După ce le întâlnește pe Facebook și Instagram, ei concep un „un act sexual parțial”, adică sex fără sărut, act sexual natural, sau act sexual artificial.

A călătorit prin SUA, Argentina, Italia, Singapore, Filipine și Marea Britanie donându-și sperma, iar acum unii dintre copiii săi se aflau în fusuri orare diferite, așa că probabil că va vorbi cu ei în zile diferite.

Joe, care este originar din Vermont în SUA și locuiește în Marea Britanie, este numit „îngerul nordului” pentru că a ajutat femeile să-și îndeplinească visele de maternitate.

Donarea de spermă în schimbul unei plăți este interzisă prin lege în Marea Britanie. Donatorii care trec prin clinici de fertilitate sau bănci de spermă nu au drepturi sau responsabilități față de copiii concepuți folosind sperma lor.

Dar copiii concepuți prin donarea de spermă au chiar dreptul de a cere anumite informații despre donatorul lor când împlinesc vârsta de 16 ani.

„Femeile mă contactează pe Facebook sau Instagram sau solicită o adresă de e-mail și îmi cer ajutorul și, de obicei, le întreb despre menstruația lor. Folosesc data de începere pentru toate calculele mele și o pun în calculator și apoi stabilim o dată pentru a ne întâlni și să discutăm exact cum vor să facă acest lucru (inseminarea-n.r.). Pentru unele persoane, inseminarea naturală este cea mai eficientă, dar unele femei sunt într-o relație și simt că ar putea cauza probleme, așa că preferă să facă o inseminare artificială. În acest moment, am câteva femei care sunt însărcinate pentru că mi-am trimis sperma prin curier, peste noapte”, a mai precizat Joe, pentru sursa citată.