Codrin Ștefănescu: “Nu Ciolacu, Grindeanu sau Dâncu sunt artizanii acestui scor. Din scârbă și lehamite, românii au votat contra!”

Codrin Ștefănescu: “Nu Ciolacu, Grindeanu sau Dâncu sunt artizanii acestui scor. Din scârbă și lehamite, românii au votat contra!”
Publicat: 08/12/2020, 09:02
Actualizat: 08/12/2020, 13:43

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, susține că Partidul Social Democrat ar fi trebuit să obțină un scor “astronomic” la alegerile parlamentare, în contextul în care PNL, în opinia lui, a avut o guvernare dezastruoasă.

Fostul secretar general al PSD mai precizează că unii români au ales să voteze contra liberalilor, nu neapărat pentru că social-democrații le-ar fi prezentat maximă încredere.

Werner a fost cel mai bun agent electoral pentru PSD! Din scârbă și lehamite, față de actuala guvernare, unii români au decis să voteze contra! Nu Ciolacu, Grindeanu sau Dâncu sunt artizanii acestui scor. Dimpotrivā! Am luat mai puține voturi ca la europarlamentare! Când erau toți împotriva noastră și am fost susținuți atunci doar de nucleul dur al PSD! Care nu s-a speriat de amenințările și înjurăturile hastag-rezist! Când Dragnea era demonizat și statul paralel investea sume și forțe uriașe pentru a ne discredita! Nu vă îmbătați cu apă rece!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: “PSD trebuie să aibă un scor astronomic. Ciolacu era speriat!”

Codrin Ștefănescu este profund dezamăgit de faptul că PSD, în ultima perioadă, a îndepărtat figuri importante din cadrul partidului, atacându-l, totodată, dur pe actualul lider, Marcel Ciolacu.

Noul PSD, a lui Ciolacu și gașca securistoidă, s-a dezis public de noi și mesajul național-patriotic, a îndepărtat din partid oameni ca Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Petre Daeea, etc. Cu oameni iubiți de popor, civili și curajoși, altul era scorul PSD astăzi! Ciolacu era speriat la 29% că a obținut mai mult decât i se aprobase! Disperat că șefii se pot supăra definitiv pe el. Și va avea soarta lui Zgonea! Noul PSD este doar la centru, în teritoriu, vechiul PSD s-a mobilizat și a câștigat alegerile! Exact in județele și exact liderii civili care stau in gâtul noii conduceri! La greșelile, brambureala și bătaia de joc la adresa românilor din partea guvernanților, PSD trebuia să aibă astăzi un scor astronomic! Astronomic!!!”, a scrs Codrin Ștefănescu pe Facebook.