GÂNDUL LIVE. O nouă ediție explozivă cu Emma Zeicescu și invitații săi, marți 30 iunie, de la ora 11,30

Redactor:
Gândul
GÂNDUL LIVE. O nouă ediție explozivă cu Emma Zeicescu și invitații săi, marți 30 iunie, de la ora 11,30
Ministrul de Interne Marcel Vela, printre invitații emmei Zeicescu de marți, 30 iunie

O nouă ediție explozivă GÂNDUL LIVE marți, 30 iunie 2020, începând cu ora 11.30.  Printre invitații Emmei Zeicescu, se află și ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela este unul dintre invitații Emmei Zeicescu la emisiunea de marți 30 iunie GÂNDUL LIVE. Printre subiectele dezbătute în emisiune se află noile măsuri anunțate de autorități pentru 1 iulie, în contextul evoluției galopante de noi cazuri de COVID-19 în România.

Românii se așteptau la noi măsuri de relaxare de pe data de 1 iulie, dar autoritățile au luat noi decizii restrictive în plină stare de alertă. Luni, a avut loc ședința CNSU, condusă de premierul Ludovic Orban, la finalul căreia a fost adoptată hotărârea numărul 32. Toate deciziile adoptate vor fi dezbătute în emisiunea GÂNDUL LIVE de marți.

Printre cele mai importante măsuri se află propunerea instituirii sancțiunii de suspendare a autorizației de funcționare pentru organizatorii activităților și evenimentelor, dacă în cadrul acestor evenimente nu sunt respectate regulile de siguranță sanitară.

Printre invitații Emmei Zeicescu, la Gândul LIVE, se află:

– Cristi Barbu, vicepreședinte ALDE Bucuresti
– Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne
– Nansi Lungu, analist comportamental, sociolog
– Mihaela Dobre, manager Vânzări BestJobs
Inchide