Lansare de carte la Bookfest 2022 | Eveline Păuna – ”Muzeul Vârstelor. Istoria imaginată a unei capodopere”

Lansare de carte la Bookfest 2022 | Eveline Păuna - ”Muzeul Vârstelor. Istoria imaginată a unei capodopere”
Publicat: 26/05/2022, 15:55
Actualizat: 26/05/2022, 15:56

Organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România – cu sprijinul Ministerului Culturii și al Ambasadei Japoniei din București – Salonul Internațional de Carte Bookfest 2022, aflat la cea de-a XV-a ediție, va avea loc în perioada 1 – 5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. 

În cadrul acestui eveniment cultural, jurnalista Evelin Păuna va lansa cea de a șasea carte a sa. Evenimentul va avea loc joi, 2 iunie, la ora 19.00, la standul Editurii RAO (pavilionul 2) din Complexul Expozițional Romexpo.

Muzeul vârstelor va fi o lectură cu adevărat incitantă și subtilă pentru toți cei care vor răsfoi cartea, una plină de învățăminte și (aproape) adevărată, mai ales că, așa cum spune însăși autoarea: ”De ce ar fi mai puţin preţioasă o bucurie imaginată decât o bucurie petrecută, de vreme ce amândouă sunt bucurii trăite?!”

”Ţineţi în mâini o carte concentrată, ca o pastilă efervescentă. Ea capătă note energizante atunci când găseşte mediul favorabil pentru a developa gustul pentru cercetarea domeniului fascinant al psihicului uman. Eu l‑am invadat având curajul pe care‑l poate gusta doar un profan.”

Eveline Păuna

Eveline Păuna, distinsă cu Medalia de Aur de către Academia Internațională ”Mihai Eminescu“

Eveline Păuna este jurnalistă și specialistă în Comunicare. I s-a acordat, în anul 2014, Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România (APTR) pentru Talk-Show Cultural.

A fost distinsă de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România cu Premiul pentru Jurnalism Digital (2017) și Premiul pentru Carte de Publicistică (volumul Dincolo de Ferestre – (tele)nuvelă din carantihnă, Editura RAO, 2020).

Are certificatul din partea Guinness World Records pentru calitatea de PR Specialist (2018). A fost distinsă cu Medalia de Aur de către Academia Internațională ”Mihai Eminescu“ pentru contribuția adusă universului cultural (2019).

Eveline Păuna a mai scris:

  • Să cultivăm recunoștința
  • Povestea unui jurnalist – Ion Marin
  • Marile Întâlniri – Nemuritorii
  • Femeia la 30 de ani,
  • Dincolo de Ferestre – (tele)nuvelă din carantihnă.

Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult