Horoscop de weekend, 5 – 6 septembrie. O zodie are noroc pe toate planurile

Horoscop de weekend, 5 – 6 septembrie. O zodie are noroc pe toate planurile
Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie 2020
Publicat: 05/09/2020, 14:40

Weekend-ul 5-6 septembrie vine cu vești bune pentru zodia Gemeni, care are de câștigat pe aproape toate planurile în aceste zile.

Iată ce arată horosocpul zilelor de 5-6 septembrie:

Berbec – Primești o veste importantă pe care o așteptat de muktp vreme. Îți petreci zilele libere acasă, alături de cei dragi și asta te relexează. Activitățile domestice te vor elibera de stres. Sâmbătă e posbil să te confrunți și cu puțin stres.

Taur – Proiectele la care ai lucrat săptămâna  care tocmai a trecut au fost de bun augur, iar acum te poți aștepta la beneficii materiale. Acum ese bie să te relaxezi pentru că este posibil sp urmeze zile mai grele.

Gemenii au un weekend foarte bun pe aproape toate planurile

Gemeni – În Dragoste, Mercur este chiar guvernatorul tău, iar faptul că-ți activează sectorul iubirii nu poate decât să-ți aducă beneficii în dragoste. Vei flirta mai mult și vei avea ocazia să începi o poveste nouă de dragoste, iar dacă ești parte a unui cuplu, comunicarea se va îmbunătăți remarcabil.

Și în carieră, ai toate șansele să scoți la suprafață un talent, să te faci remarcată printr-o pasiune pe care o duci la un alt nivel. Activitățile oratorice și creative te pot scoate din anonimat.

Rac – Zilele acestea este indicat să îți antrenezi abilitățile psihice, dar o să te preocupe și ativitățile spirituale. Per total, va fi un weekend bun pentru tine.

Leu – Dacă se întâmplă să te gândești azi la un anumit prieten, să nu te mire dacă te va căuta sau dacă vă veți vedea. Ești foarte receptiv la mesajele telepatice și la rândul tău ești un bun transmițător.

Fecioară – Pentru această zodie este posibul ca în acest weekend să apară schimbări bruște, care par ciudate acum, dar care pot fi benefice nu numai pentru cariera ta, ci și pentru finanțele tale. Cei cu autoritate ți-au remarcat abilitățile. Nu te mai gândi la asta și bucură-te de cei dragi în acest weekend.

Balanță – Ai toate motivele să te simți optimistă cu privire la viitor. Încrederea în forțele tale este mai puternică decât de obicei, iar entuziasmul tău este contagios. Ai toate motivele să-ți petreci acest final de săptămână după pofta inimii și să faci exact ceea ce îți dă o stare de bine. Împarte starea aceasta bună cu partenerul tău!

Scorpion – Ți-ar fi util dacă ai apela la practici precum meditația sau dezvoltarea personală. Te-ai mai echilibra puțin și ți-ai mai tempera din pornirile nervoase și ai reuși să ții stresul sub control. Dacă vrei să progresezi trebuie să începi prin a face câteva clarificări în gândurile și sentimentele tale.

Săgetător – Pentru femeile Segetător, weekend-ul acesta poate fi unul plin de…dragoste, scrie Femeia.ro.

Este posibil să începi, în acest weekend, o nouă poveste de dragoste, cu cineva pe care îl cunoști de multă vreme, dar pe care îl vei vedea brusc într-o lumină nouă. Dacă ești într-o relație, aceasta se va putea amplifica, pentru că îți vei schimba total percepția despre el.

Capricorn – Ești într-o dispoziție specială tot weekendul. Faci o grămadă de treburi și, culmea, gășești timp și pentru micile tale bucurii. Deși aparent ești în formă maximă, stresul ăși va spune cuvântul.

Vărsător – În aceste zile vei avea ocazia de a vedea direct în mintea și sufletul oamenilor, ceea ce-ți aduce o stare incredibilă de superioritate. Folosește această stare și nu lăsa rațiunea să-ți blocheze beneficiul astral pe care îl ai. Poți simți nevoile altora, așa că ai putea primi recunoștința lor. Relațiile romantice sunt calde și intime.

Pești – Inspirația creativă pe care o ai în acest weekend ar putea să provină de la o combinție astrală care te avantajează. Folosește această stare pentru a redecora, reamenaja, pentru că ești foarte inspirată. Gustul și simțul estetic funcționează la un nivel foarte ridicat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Actrița care i-a ÎNNEBUNIT pe bărbați! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului