Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iunie 2021. Solstițiul de vară: Soarele intră în Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 iunie 2021. Solstițiul de vară: Soarele intră în Rac
Horoscopul zilei de 21 iunie 2021 / Sursa FOTO: pixabay.com
Publicat: 21/06/2021, 08:35

Horoscopul zilei de 21 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc solstițiul de vară, momentul în care Soarele intră în zodia Rac și ne bucurăm de cea mai lungă zi din an. Tranzitul Soarelui prin Rac va dura aprocimativ o lună, până pe 22 iulie, și ne va stimula nevoia de siguranță emoțională, nevoia de a fi alături de cei dragi și de a ne preocupa mai mult de viața personală și de propriile noastre nevoi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele este guvernatorul sectorului tău sentimental, iar acest tranzit te poate face mai afectuos cu  partenerul, mai dornic de stat acasă și petrecut timp împreună. Cei singuri nu se vor arunca cu ochii închiși în noi relații, ci le vor analiza din toate punctele de vedere, dar mai ales vor analiza dacă posibilul partener le poate oferi stabilitate emoțională. Relația cu familia va fi privită dintr-o nouă perspectivă.

Carieră și bani

Cât timp Soarele va tranzita Racul ai nevoie să obții un echilibru între carieră și familie și s-ar putea să fii nevoit să te abați de la unele chestiuni profesionale pentru arezolva situații ce vizează locuința.

Sănătate

Emoțiile tale intră sub reflectorul Soarelui, iar dacă ești departe de casă, dorul de cei dragi poate fi copleșitor în această perioadă. Te va binedispune o vizită în locurile natale. Încearcă să te concentrezi mai mult pe nevoile tale personale.

Horoscop zilnic Taur – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele este guvernatorul familiei, iar acest tranzit te susține să discuți cu cei dragi, să faci pace cu familia și să-i ierți pe cei care ți-au greșit.

Carieră și bani

Cu Soarele în Rac poți profita pentru a face o negociere, pentru a vedea dintr-o altă perspectivă o decizie luată. Este o perioadă în care comunici bine și te apropii de cei cu care stai de vorbă, te faci plăcut.

Sănătate

Acest tranzit te poate stmula să te plimbi mai mult, să faci scurte deplasări care să-ți anime starea de spirit.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 iunie 2021

Dragoste

În tranzitul său prin Rac, Soarele te susține să te vinzi bine, să-ți dai mai multă valoare și, implicit, să fii atent la cei cu care intri în contact. Vei cere să fii apreciat și vei avea grijă ca cel de alături să te pună în valoare.

Carieră și bani

Soarele în Rac îți activează sectorul financiar și vei fi foarte determinat să câștigi mai mulți bani, dar și să-i chletui, deci ai grijă la modul de administrare a bugetului. Sunt nativi care pot să-și crească veniturile cu ajutorul unor talente personale pe care le au.

Sănătate

Soarele iese din zodia ta, însă nu te va lăsa fără energie, ci te va ambiționa să te faci mai mult remarcat și să-ți dezvolți niște abilități, aspecte care pot fi reconfortante pentru psihicul tău.

Horoscop zilnic Rac – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele te face mai dornic de atenție, dar și mai atent la nevoile tale personale și ale familiei, pe care acum le vei pune pe primul loc. Ai grijă să nu intri în conflicte cu partenerul, atât în prima săptămână de tranzit, cât și în ultima, pentru că atunci se conturează momente mai intense.

Carieră și bani

Imagina ta este cea mai importantă sau așa ar trebui să fie. Acordă atenție la modul în care te văd alții și vezi ce poți îmbunătăți la tine. Poți să-ți atingi niște obiective financiare acum.

Sănătate

Cu Soarele în tranzit prin zodia ta nu ai decât să te bucuri de viață în adevăratul sens al cuvântului. Vei avea energie, vitalitate și te vei bucura de îmbunătățirea stării de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – 21 iunie 2021

Dragoste

În perioada acestui tranzit s-ar putea să ai de-a face cu unele situații din trecutul tău sentimental. O rană se poate deschide, un fost partener te poate căuta și amintirile pot fi mai intense.

Carieră și bani

S-ar putea ca anumite contexte ce vizează programul de muncă, rutina zilnică să te indispună acum și să vrei să faci unele schimbări astfel încât să ai mai mult timp liber pentru tine.

Sănătate

Soarele este guvernatorul tău și în perioada acestui tranzit poate lumina niște probleme de sănătate mai vechi. Poți găsi căi de ameliorare și te poți detașa de ceva ce te macină de mai multă vreme. Starea de sănătate generală, mentală se poate îmbunătăți.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele în Rac activează sectorul prietenilor și mare parte din energie o vei canaliza către cei dragi. Vei avea chef să ieși din casă, să socializezi și poți cunoaște persoane  noi care să te încânte, însă pentru a vorbi de o poveste de dragoste acestea trebuie să nu se abată de la niște criterii pe care le ai. Acum siguranța emoțională este importantă pentru tine.

Carieră și bani

Tot acest tranzit solar poate veni cu ajutor din partea cunoștințelor, cu sprijin din partea asociaților și îți poți vedea niște planuri și proiecte cum prind contur.

Sănătate

Soarele îți guvernează sănătatea și îți recomand ca în această perioadă să te concentrezi mai mult pe relaxarea minții și pe păstrarea energiei în interior. Acum este despre tine și nu despre alții.

Horoscop zilnic Balanță – 21 iunie 2021

Dragoste

Ai grijă să nu devii prea utoritar cu cei din jur în perioada în care Soarele tranzitează zodia Rac, mai ales cu prietenii sau cu cei alături de care desfășori proiecte. În relațiile de prietenie ai tendința de a da prea mult.

Carieră și bani

Soarele în Rac îți va activa chiar sectorul carierei și mare parte din energia ta se va concentra către zona profesională, către îmbunătățirea imaginii și statutului, poate către obținerea unei funcții. Oricum ai nevoie de recunoaștere și faimă acum.

Sănătate

Este foarte probabil ca stresul profesional să te acapareze în această perioadă, de aceea ar fi bine să ieși mai mult din casă sau să-ți faci acasă un locșor al tău care te binedispune.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să cunoști în această perioadă o persoană care este de altă cultură, altă naționalitate, dar care să te atragă prin ceea ce emană și astfel să fii dornic să o cunoști mai profund.

Carieră și bani

Soarele în Rac te susține dacă vrei să obții o diplomă, dacă vrei să studiezi ceva, să te înscrii la un curs sau seminar de dezvoltare personală/profesională. Relațiile cu străinătatea sunt, de asemenea, bine aspectate și unii nativi pot primi oferte profesionale din această zonă.

Sănătate

În fața ta se deschide o perioadă în care în care dorința de a călători este mare și dacă nu reușești să o faci fizic, cel puțin la nivel de gând vei explora locuri noi pentru că resimți o mare nevoie de a cunoaște, de a explora alte principii de viață și convingeri care să te conducă la evoluție.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele în Rac îți luminează sectorul vieții intime și poate stimula pasiunea în cuplu, însă dacă ești singr vei fi mai degrabă atras de aventuri romantice decât de relații serioase. Oricum, nu uita că Mercur retrogradează în sectorul vieții de cuplu. Ai grijă la comunicare și la secretele pe care Soarele le poate lumina acum.

Carieră și bani

Tot Soarele în Rac stă la baza unei mari nevoi de siguranță financiară, aspect care te poate stimula să faci tot posibilul să returnezi niște datorii, dacă ai. Pe de altă parte, cei care vor să-și facă un credit de casă au susținere acum.

Sănătate

Poți vedea acum destul de clar care sunt fricile tale, temerile și dependențele, acele minusuri și angoase care nu te lasă să evoluezi. Concentrează-te pe ceea ce te sperie pentru a te detașa de acestea.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele în Rac va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și te va susține să vexzi într-o nouă lumină viața de cuplu. Energia ta se va canaliza în acaestă direcție, vei dori să-ți îmbunătățești relația cu partenerul, dar ai grijă să nu devii prea autoritar.

Carieră și bani

Tot Soarele în Rac stă la baza energiei pe care o ai pentru a stabili contracte, pentru a lega noi relații profesionale și a pune pe picioare un parteneriat. Stabilitatea financiară este foarte importantă pentru tine în această perioadă.

Sănătate

Soarele este cel care-ți guvernează fricile și dependențele, deci va trebui să ai grijă ca acestea să nu se manifeste mai mult decât trebuie, iar dacă începi să le resimți, fă tot posibilul să te detașezi de ele cu ajutorul partenerului sau al celorlalți.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele este guvernatorul relațiilor tale și în acest tranzit te susține să te apropii mai mult de parteneru de viață, să aveți activități comune, în special casnice. Poate gătiți împreună și vă redescoperiți, de exemplu.

Carieră și bani

Soarele în Rac trece prin sectorul muncii tale și îți crește eficiența la job. Ai spor și energie să-ți duci sarcinile la bun sfârșit și chiar să vezi ce este de făcut pe viitor cu direcția ta profesională.

Sănătate

Tot Soarele în Rac este responsabil și cu îmbunătățurea stării de sănătate, însă ai grijă la tendința de a te suprasolicita în diferite sarcini și responsabilități pe care le ai și astfel să te obosești prea mult. O problemă de sănătate poate ieși acum în evidență pentru a fi tratată.

Horoscop zilnic Pești – 21 iunie 2021

Dragoste

Soarele în Rac îți activează sectorul iubirii și ai toate șansele în perioada următoare să te îndrăgostești și asta pentru că energia ta este canalizată către descoperirea relației perfect, către cunoașterea partenerului ideal.

Carieră și bani

Se anunță o perioadă foarte creativă, imaginația ta este la cote înalte și poți face artă dacă ai o pasiune care te atrage. Sunt nativi care transformă un hobby într-un loc de muncă.

Sănătate

Ai nevoie de relaxare, deconectare și detașare și vei reuși pentru că Soarele îți va aduce energie și poftă de viață, de distracție. Vrei să redescoperi optimismul și bucuria de a trăi în această perioadă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului