Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2021. Vărsătorii pot câștiga din speculații financiare

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iunie 2021. Vărsătorii pot câștiga din speculații financiare
Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 17/06/2021, 08:24

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Fecioară, însă va face un aspect tensionat cu Mercur retrograd din Gemeni, chiar guvernatorul Fecioarei, ceea ce ne poate stimula să reluăm unele discuții din trecut, să reanalizăm un context profesional și, totodată, ne poate aduce mai multă agitație, nehotărâre și chiar dificultăți de concentrare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 iunie 2021

Dragoste

Familia îți este alături, te sprijină și te poate ajuta într-o problemă emoțională, trebuie doar să îndrăznești să le ceri ajutorul. Preocupă-te mai mult de casă astăzi.

Carieră și bani

Azi nu prea te poți concentra la fel de bine ca ieri pe ceea ce ai de făcut și de aceea ar trebui să-ți impui mai multă responsabilitate. Dacă ai de negociat ceva, s-ar putea să fii destul de nehotărât.

Sănătate

S-ar putea ca la nivel mental să fii mai agitat, să duci un conflict între rațiune și emoții și să fie vorba de ceva din trecutul tău care te frământă.

Horoscop zilnic Taur – 17 iunie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, s-ar putea să fii foarte indecis sentimental și să nu știi exact ce vrei de la o persoană sau de o siuație. În cuplu, unii nativi se pot simți neapreciați.

Carieră și bani

Ești foarte creativ astăzi, ai imaginațe bogate, sensibilitate, așa că te poți folosi de aceste atuuri în zona profesională, dacă jobul îți permite sau este de așa natură.

Sănătate

Azi ai putea merge la un salon de înfrumusețare, ai putea să te ocupi mai mult de plăcerile personale și să-ți faci mici cadouri.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 iunie 2021

Dragoste

Se poate duce o luptă astăzi între ceea ce gândești și ceea ce simți și dacă trebuie să faci o alegere sau să iei o decizie, trebuie să știi că nu este cel mai bun moment.

Carieră și bani

Nu este exclus să te concentrezi mai greu pe ceea ce ai de făcut și să depui mai mult efort în rezolvarea unor sarcini care altă dată și se păreau ușoare.Poți fi iritat dacă programul ți se schimbă și s-ar putea să apară ceva neprevăzut ce ține de casă sau familie care să te scoată din ritm.

Sănătate

Starea emoțională îți poate da dureri de cap, atât la propriu, cât și la figurat. Încearcă să-ți ții minteta ocupată cu o carte.

Horoscop zilnic Rac – 17 iunie 2021

Dragoste

În plan amoros este o zi favorabilă să-ți recunoști sentimentele față de cineva sau, dacă ești parte a unui cuplu, atunci nu te teme să-i faci o declarație de dragoste partenerului și să discutați pe subiecte ținute ascunse.

Carieră și bani

S-ar putea să renegociezi ceva, poate salariul, poate un comision și, deși îți va fi greu să cazi de comun acord cu cealaltă persoană, vei reuși să obții ceea ce-ți dorești. Cei care au talente artistice și le pot manifesta.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și chiar poți primi sfaturi despre cum să-ți îmbunătățești stilul de viață. O vizită la rude, la prieteni îți schimbă starea de spirit și te binedispune.

Horoscop zilnic Leu – 17 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca niște prieteni cărora le datorezi bani să fie mai agasanți astăzi. Pe de altă parte, sunt nativi care au nevoie de suport financiar și-l pot cere prietenilor, însă contextul îi poate stresa.

Carieră și bani

Azi ai putea încerca să porți discuții pe tema unui comision care te nemulțumește sau să încerci o renegociere salarială. Ai șanse mari ca norocul să fie de partea ta.

Sănătate

Azi ai tendința de a-ți satisface unele pofte, de a cheltui bani pentru plăcerile tale. Nu este nimic rău în asta, atâta timp cât nu exagerezi.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 iunie 2021

Dragoste

Azi va fi mai greu să-ți înțelegi emoțiile și s-ar putea să ai parte de unele dialoguri interioare destul de autocritice.

Carieră și bani

Ai grijă că poți să-i critici și pe ceilalți, nu doar pe tine și asta te poate face persoana non grata astăzi. Nu te poți lăuda nici cu atenție la detalii, nici cu o prea bună capacitate de concentrare.

Sănătate

Tocmai pentru că nu iese totul așa cum ți-ai fi dorit s-ar putea să te agiți, să te enervezi și să devii foarte irascibil.

Horoscop zilnic Balanță – 17 iunie 2021

Dragoste

Azi ești mai sensibil și poți readuce frânturi din trecutul tău în prezent pentru a le analiza și reanaliza. Starea emoțională oscilează mult și asta te poate debusola pe moment.

Carieră și bani

Dacă ai nevoie de sprijin financiar, azi îl poți obține mai ușor. Pe de altă parte, sensibilitatea poate da naștere unei imaginații mai bogate, așa că dacă lucrezi în zona artistică poți face minuni.

Sănătate

Luna pe casa sănătății, în aspecte tensionate cu Mercur, te poate agita destul de mult și chiar s-ar putea să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 iunie 2021

Dragoste

Prietenii te pot susține astăzi, fie cu un sfat, fie din punct de vedere financiar, fie poate printr-o cunoștință pe care o au și care este chiar ce-ți trebuie ție.

Carieră și bani

Cu cât te gândești mai mult la bani și la datoriile pe care le ai, cu atât te vei frământa mai mult. Încearcă să faci un plan, o strategie pentru a returna mai ușor un împrumut, dacă aceasta este problema. Oricum, evită să faci și alte datorii. Sunt ativi care pot obține o finanțare, o aprobare a unui proiect acum.

Sănătate

S-ar putea ca unele frici să devină mai apăsătoare astăzi și să-ți tulbure starea emoțională. Evită să cazi pradă unei dependențe.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 iunie 2021

Dragoste

Azi te lași purtat de val mai ușor într-o aventură sentimentală, iar dacă ești parte a unui cuplu te bucuri de multă pasiune alături de partener.

Carieră și bani

Luna tranzitează casa carierei tale și îți poate aduce o nevoie mai mare de recunoaștere, de afirmare, însă ai grijă să nu devii nesuferit cu ceilalți dacă nu primești ceea ce tu consideri că ți se cuvine.

Sănătate

Stresul profesional poate fi mare astăzi, mai ales în cazul nativilor care trebuie să-și apere imaginea sau o funcție.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 iunie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să te reconectezi la partenerul de viață, să faceți împreună lucruri noi, să vă dedicați unor activități care să vă ajute să vă redescoperiți. Dacă ești singur, îndrăznește și explorază mai mult.

Carieră și bani

S-ar putea ca viziunile diferite și mentalitățile opuse să te aducă în fața unor conflicte cu colegii. Fă un efort și încearcă să-i înțelegi și pe cei care nu gândesc ca tine.

Sănătate

Este foarte probabil să te simți mai obosit la nivel mental, să te simți suprasolicitat, mai ales dacă ai muncit în exces în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 iunie 2021

Dragoste

Azi ai tendința de a intra în competiție cu cei din jur, fie cu partenerul, fie cu colegii sau prietenii. Deși poți câștiga detașat, poate ar trebui să-i mai dai o șansă partenerului pentru a nu strica armonia în relație.

Carieră și bani

Nu este exclus să primești un bonus sau să câștigi ceva, chiar și în urma unei speculații financiare, însă nu exagera cu jocurile de noroc.

Sănătate

Îți dorești să te distrezi, însă este ceva ce te ține pe loc și-ți cere mai multă responsabilitate. Posibil ca unele planuri făcute în acest sens să fie date peste cap de un context profesional sau de o sarcină extra care este remunerată și va fi greu să o refuzi.

Horoscop zilnic Pești – 17 iunie 2021

Dragoste

Dacă-ți place cineva, azi ai putea face un prim pas și ai putea începe să-i faci curte. În cuplu se întrevăd momente de reconectare cu partenerul.

Carieră și bani

Azi evită să ai așteptări de la ceilalți și să-ți pui toată baza în colegi sau colaboratori pentru că s-ar putea să fii dezamăgit.

Sănătate

Azi ai nevoie de liniște și pace mai mult ca oricând și cel mai probabil vei fugi de orice context tensionat. Bucură-te de timp petrecut cu copiii sau persoana iubită pentru a-ți reîncărca bateriile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului