Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2021. Peștii pot fi atrași de cineva din anturaj

Publicat: 23/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează zodia sa de domiciliu, Rac, ipostază din care ne face mai sensibili, dar și mai intuitivi. Căutăm liniștea interioară și ne dedicăm mai mult activităților care țin de casă și familie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Atenția ta se îndreaptă astăzi mult către familie și către sarcinile gospodărești, însă vei avea parte și de solicitări profesionale, de aceea găsirea unui echilibru te va ajuta să nu te suprasoliciți. În plus, evită să pierzi timpul cu lucruri inutile și deleagă din sarcini, atât acasă, cât și la muncă.

Horoscop zilnic Taur

Comunicarea este un punct forte al zilei și poți obține ceea ce-ți dorești dacă știi să pui problema și să fii empatic. Dacă vei purta negocieri sau vei discuta cu asociații, deși vei ajunge la o înțelegere relativ ușor, nu va fi chiar ceea ce ți-ai dorit, dar pentru moment va fi cea mai bună variantă.

Horoscop zilnic Gemeni

Dacă-ți vei pune în practică talentele, dacă vei apela la abilitățile tale și vei avea mai multă încredere în tine, s-ar putea să ai parte de recunoaștere și apreciere și chiar să faci și un ban în plus. Încercă să nu acționezi greșit din cauza temerilor financiare sau a instabilității unei situații în care te afli.

Horoscop zilnic Rac

Ești mult mai atent la nevoile tale, la ceea ce-ți dorești, însă nu pierzi din vedere nici pe cei dragi. Poți face declarații de dragoste și îți poți exprima afecțiunea mai mult. Cu siguranță partenerul are nevoie. Ești creativ și ai un simț artistic dezvoltat, așa că folosește-te de inspirația de astăzi pentru a creea ceva plăcut.

Horoscop zilnic Leu

Te poți simți mai obosit decât de obicei și vei simți nevoia să te retragi în liniște sau să te relaxezi. Este posibil ca unii nativi să nu fie mulțumiți de o situație petrecută la locul de muncă, de faptul că nu fac ceea ce le place sau de faptul că muncesc mai mult decât ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi vei simți nevoia de a te întâlni cu prietenii, de a sta de vorbă cu aceștia, însă într-un context destul de sobru și nicidecum cu chef de distracție. Cei singuri pot încerca chiar și mici flirturi. Profesional, pune-ți talentele mai mult în practică, încearcă să vezi cum ți le poți folosi pentru a duce către succes un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Balanță

Atenția ta se îndreaptă asupra carierei, a imaginii profesionale și-ți dorești să te pui mai mult în evidență. Vei reuși să te faci apreciat de superiori și să primești laude. Ideile tale pot avea succes și vor fi luate în calcul. Poți primi sprijinul și ajutorul celor apropiați pentru a-ți atinge un obiectiv.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi bună să te dedici cunoașterii, învățării, dezvoltării profesionale. Ocupă-te să pui o diplomă în funcțiune sau caută să obții un atestat. Oricum, ziua aceasta îți aduce clarificări și lămuriri și îți poți pune ordine în idei, ba chiar pot lua unele decizii importante privind o deplasare sau o situație juridică, educațională.

Horoscop zilnic Săgetător

Îți dorești să-ți stabilizezi situația financiară și cel mai probabil analizezi varianta de a-ți asigura niște bunuri materiale. Pe de altă parte, s-ar putea să fii confuz cu privire la o relație intimă și să nu știi dacă se cuvine a continua o aventură sau a o transforma în prietenie.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna îți tranzitează sectorul relațional și nevoia de a fi alături de partener crește, însă crește și nevoia de a purta discuții despre viitorul vostru. Profesional se pot discuta termenii unui contract sau poți primi sprijin din partea unui asociat.

Horoscop zilnic Vărsător

În ciuda sarcinilor multiple care sosesc la locul de muncă, vei avea randamentul necesar pentru a le face față. Oricum, față de alte zile, acum nu vei simți deloc să te suprasoliciți, ci le vei face pas cu pas, fără a depăși norma. Seara nu ar strica să mergi din timp la somn.

Horoscop zilnic Pești

Luna îți traversează sectorul iubirii și crește nevoia de a sta alături de persoana iubită sau de copii, nevoia de a-ți exprima sentimentele și de a te bucura de timpul liber alături de cei dragi. S-ar putea să te temi să recunoști ce simți pentru cineva cu care ești la început de relație. În cazul celor singuri, s-ar putea să apară o atracție față de o persoană din anturaj cu care împărtășesc aceleași idealuri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Aaron Taylor-Johnson, a fi sau a nu fi noul James Bond?