Mihaela Rădulescu, atacată dur de una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. „Asta chiar mă scoate din sărite”

Mihaela Rădulescu, atacată dur de una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Asta chiar mă scoate din sărite
Publicat: 21/07/2013, 17:14
Actualizat: 29/09/2018, 13:43

Mihaela Rădulescu și-a supărat colegele de breaslă datorită faptului că a postat pe contul de Facebook o serie de fotografii în care apare în ipostaze incendiare.

Marina Almășan nu a rămas indiferentă la modul în care a ales Mihaela Rădulescu să se promoveze pe rețelele de socializare. Almășan a atacat-o dur pe Răduleasca într-un editorial. Chiar dacă nu îi menționează numele, din articol se poate înțelege că editorialul are o țintă directă, și anume Mihaela Rădulescu.

„Am înțeles că, nu de mult, una dintre divele funcționale ale României ar fi declarat, pe blogul său, că pozele înfățișând-o în posturi cvasinude ar urmări scoaterea noastră din sărite, a celor care, din varii motive (vârstă, educație, fizic, concepții retrograde etc.), refuzăm să ne ridicăm poalele în cap. Așa este, are dreptate: și eu, și colegele de birou, și profa de mate a fiului meu, și liftiera de la TVR, și tanti Lina, de la care cumpăr telemeaua cea mai bună, și atâtea alte femei suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat de perfecțiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se zbenguie siliconul, mușchii înecați în masaje, creme și ore de exerciții la sală. Ne vine să ne smulgem părul din cap pentru că, atunci când s-a concentrat asupra noastră, Mama Natură era deja obosită și lipsită de chef și că, Doamne, dacă am putea, pe loc ne-am da jos taioarele, sarafanele cuminți, rochiile de stambă și rochițele cu lungime regulamentară și am sări direct pe malul piscinei, canalizând spre noi obiectivele aparatelor de pozat și dezvăluindu-le cele mai sexy ipostaze cu putință… Dar, of, noi, urâtele și modestele, cumințile și ștersele Planetei nu vom avea niciodată această șansă, ci vom trăi ofticându-ne perpetuu ori de câte ori dive despuiate de prin reviste sau emisiuni ne vor ademeni bărbții, făcându-i să uite, chiar și dacă numai pe moment, de tocănițele noastre perfecte și de dexteritatea cu care le călcăm cămășile pentru a doua zi…”, a scris Marina Almășan în editorialul din ziarul Ring.