INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL. Dezvăluirea care ar putea dezlega misterul din jurul prăbușirii de la ROSWELL

Publicat: 08 07. 2013, 09:56
Actualizat: 29 07. 2014, 20:08

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL. Un fost militar din cadrul Forțelor Aeriene din SUA (USAF) face dezvăluiri impresionante despre INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL, unde un obiect zburător neidentificat s-ar fi prăbușit în vara anului 1947.

Richard French, fost locotenent-colonel al USAF, a dezvăluit pentru Huffington Post că, în urmă cu mai bine de jumătate de secol, în apropiere de orășelul din New Mexico s-ar fi prăbușit două obiecte de zbor, nu doar unul, așa cum cum se credea.

Autoritățile au comunicat că aparatul implicat în incident era o „farfurie zburătoare”, ceea ce a dat naștere la numeroase speculații cu privire la originea extraterestră a obiectului prăbușit.

„Ceea ce nu știe multă lume este faptul că la ROSWELL s-au prăbușit două obiecte zburătoare, nu doar unul. Primul a fost doborât în apropiere de White Sands, de un avion experimental dotat cu sistem de pulsare electromagnetic și s-a prăbușit”, a declarat French.

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL. Unde s-a prăbușit al doilea OZN

French susține că cel de-al doilea obiect zburător s-ar fi prăbușit la câțiva kilometri de locul primului impact.

„S-a întâmplat la câțiva kilometri distanță de primul impact. Bănuim că al doilea OZN venise în ajutorul primului echipaj care se prăbușise sau ca să recupereze rămășițele de la primul impact. Mă refer la extratereștrii care pilotau nava”, a dezvăluit fostul militar american.

French a adăugat că OZN-ul era inscripționat cu simboluri asemănătoare celor din scrierea arabă, despre care acesta crede că ar fi fost niște cifre.

INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL. Tot mai mulți specialiști confirmă INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL

John Alexander, fost colonel în armata americană care a avut acces la informațiile despre obiectele zburătoare neidentificate, crede că este imposibil ca declarațiile lui French să fie adevărate.

„Eu m-am ocupat de dezvoltarea armamentului cu puls electromagnetic, dar asta s-a întâmplat începând cu anii ’80. În anii ’60 exista abia un sistem cu laser, care avea oricum o rază de acțiune foarte scurtă. Era imposibil să dobori un OZN cu armamentul cu puls electromagnetic existent în 1947″, a răspuns Alexander.

Chiar și așa, French este de părere că autoritățile americane încearcă să mușamalizeze cazul, de teama că ar trebui să recunoască faptul că vizitele extratereștrilor sunt ceva frecvent.