Gândul
  • Publicat:
Internațional

Microsoft ar putea renunța la „Windows”

Microsoft ar putea renunța la „Windows”
Surse apropiate Microsoft spun că firma ar urma să treacă printr-un proces de rebranding, în urma căruia să schimbe numele de Windows într-unul care să reflecte noua viziune a companiei.

Oficialii Microsoft ar putea renunța la brandul „Windows”,susțin surse apropiate companiei, care au asistat la o conferințăcu partenerii firmei conduse de Bill Gates. În aceeași conferință,oficialii Microsoft au dezvăluit cerințele hardware pentru Windows 8.

Microsoft dorește să creeze un sistem unificat, care să includăatât PC-uri, cât și telefoane mobile, tablete și televizoare. Ideeaoficialilor Microsoft este să faciliteze utilizatorilor de sistemede operare Windows accesul la toate gadget-urile produse decompanie.

Schimbarea va include și xBox, care va rula pe un sistem deoperare similar celor folosite pe PC-uri, smartphone-uri sautablete, începând cu anul 2015, când se va lansa noua generație deconsole de jocuri.

Surse apropiate Microsoft spun că firma ar urma să treacăprintr-un proces de rebranding, în urma căruia să schimbe numele deWindows într-unul care să reflecte noua viziune a companiei.

Inchide