Compania taiwaneză WiMe vrea să lanseze un „un pui de telefon”. Cum arată gadget-ul

Redactor:
Silviu Bănilă
Compania taiwaneză WiMe vrea să lanseze un „minitelefon", care poate fi atașat în carcasa smartphone-ului. Acest gadget ieșit din comun se numește Talkase. WiMe are nevoie de o finanțare de 60.000 de dolari, pe care speră să o obțină prin intermediul platformei de multifinanțare Kickstarter.

Talkase este un minitelefon care poate fi încastrat în carcasele terminalelor iPhone 5S, 6 și 6 Plus. Gadget-ul poate fi conectat la „telefonul-mamă” prin intermediul Bluetooth-ului și dispune de un slot micro-SIM. Telefonul poate comunica și cu alte terminale, tot prin intermediul BT.

Talkase are o grosime de 5,5 mm și poate fi transportat cu ușurință în buzunar. Un alt avantaj este faptul că minitelefonul beneficiază de acumulator propriu, care garantează un timp de convorbire de 2,5 ore și 100 de ore în standby.

Kitul format din telefon Talkase și carcasă poate fi achiziționat cu 25 de dolari, dar ar putea crește la 49 de dolari, dacă produsul va avea succes și va traversa cu bine perioada de multifinanțare pe Kickstarter, informează cnet.com.

Inchide