1000 de dolari bacșiș pentru o chelneriță. Ce surpriză a avut a doua zi

Publicat: 17 06. 2016, 13:07
Actualizat: 05 07. 2016, 19:45

O chelneriță dis Statele Unite a primit un bacșiș neașteptat de mare, peste 1000 de dolari. După doar câteva ore clientul excesiv de generos s-a întors la restaurant și a spus că gestul său a fost o greșeală. Acesta a cerut banii înapoi și a dat vina pe alcool pentru marea sa generozitate.

Clientul, în culmea fericirii și amețit de aburii alcoolului, consumase trei pahare cu vin și o portie de mâncare. La plecare, a achitat nota de plată, iar bacșișul a uimit-o pe chelnerita.

1.088 de dolari a lăsat bărbatul deși comanda sa valorase doar 40 de dolari. Patronul restaurantului din Colorado le-a spus, însă, angajaților să lase banii în casa de marcat pentru câteva zile, gândindu-se că este vorba de o eroare, informează  știrileprotv.ro.

„Pâna acum cel mai mult am primit 100 de dolari. Când am vazut am zis că poate este vorba de un milionar”, a declarat chelnerița.

Dar visul ei nu s-a împlinit. Dimineața, după doar câteva ore  bărbatul s-a întors în local. Angajații restaurnatului, i-au returnat banii clientului care se arătase inițial atât de darnic. El a ținut totuși să lase un bacșiș. De această dată însă o sumă mult mai rezonabilă, 60 de dolari.

„Te simți ca atunci când cineva își spune că ai câștigat la loterie, dar e o mare farsă. Asta este…”, a mai spus cu tristețe una dintre anhajatele localului.

Clientul și-a cerut scuze pentru confuzia creatî, iar angajații restaurantului, mândri de cum au gestionat situația, speră că bărbatul va reveni acolo.